Search
Close this search box.

Vendi o Ekremovoj smrti: Ubio ga je njegov način života!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vendi i Ekrem su se sjajno zabavljali na ‘Farmi’ (foto: Screenshot)

Ekrem Jevrić je danas iznenada preminuo u 58. godini života, u Njujorku, kada je krenuo na posao. Tokom svoje rijaliti karijere u Srbiji ostavio je dubok trag u životima mnogih ličnosti, ali zauvek ćemo pamtiti njegov odnos sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi. Ona je bila Ekremova muza za „šovove“, kako ih je nazivao.

Potrešena Vendi je od novinara saznala za smrt prijatelja, a ovoj tužnoj vesti, ona kaže: „To je tragična, tužna, ružna vest. Otišao je čovek koji je imao identitet, bio je jedinstven, bez mogućnosti imitacije. On je rođen takav, sa tim čovek mora da se rodi. Ne postoji osoba kao on. Ipak, on je bio strastveni pušač, i taj njegov stil života je uzrok ovome. To mu je bilo suđeno. Da zablista i da ode“, rekla je Vukelićeva u izvavi za Kurir.

Podsetimo, Ekrem i Vendi učestvovali su na Farmi 3, a u sledećoj sezoni rijalitija, pevač je takođe učestvovao i Vendi je došla da ga poseti. Jevrić je govorio da je Vendi njegova muza i da jedino sa njom može da pravi „šovove“. Od lizanja stopala, do seksa sa Vendi, Ekrem će ostati upamćen po svojim biserima i po pesmu Kuća – pos’o.

Pogledajte jednu od scena iz rijalitija Farma i kako su se zaavljali Ekrem i Vendi.

https://www.youtube.com/watch?v=GvEQN8TJhZg

POSLEDNJE VESTI