Vendi o Tanji Savić: Ona je nepismena, puna ambicija bez intelektualnog pokrića

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vesna Vukelić Vendi ponovo je šokirala u emisiji – prvo je izvređala Minu Kostić, a sada i Tanju Savić i to posle vesti da će konačno biti na okupu sa sinovima posle godinu dana.

Vendi je gostujući u emisiji „Puls Srbije“ izrekla mišljenje koje se nije čulo u ovih godinu dana koliko traje Tanjina borba za starateljstvo:

„Nisam skoro srela nekog ko je toliko kontaminirao svojim privatnim životom javnost. Ne treba iznositi sav prljav veš. Mediji pišu o onome što se ponudi. Videli smo kakav je narativ Tanje Savić, to je ta ekipa, to su niske osobe, to je sve u intelektualnom deficitu„, rekla je Vendi i nastavila:

„Osoba puna ambicija bez intelektualnog pokrića. Nju niko nije terao da izabere tog čoveka. Moramo da se prepoznajemo duhovno, ljudi se tako privlače, a onda i fizilčki. Ako se privučemo samo telesno, ako je na bazi strasti onda to brzo nestaje. To traje 2, 3 godine, te anomalije su sakupljene ako je neko prost, primitivan, ograničen i onda mi treba da razglavamo šta je jedna Tanja Savić uradila. Pozvala bih je da pročita četiri rečenice ovde“, rekla je Vendi i dodala da je ne osuđuje.

„Ona je osoba koja je nepismena. Ja ne znam koju je ona pružila svrhu kroz život, osim što se takmičila u Zvezdama Granda. Karakter mora da bude čvrst, takva osoba može da se bavi javnim poslom. Mi ne možemo da krpimo neke zakrpe iz njenog privatnog života“.

POSLEDNJE VESTI