Vendi o Tanji Savić: Ona je nepismena, puna ambicija bez intelektualnog pokrića

Vesna Vukelić Vendi ponovo je šokirala u emisiji – prvo je izvređala Minu Kostić, a sada i Tanju Savić i to posle vesti da će konačno biti na okupu sa sinovima posle godinu dana.

Vendi je gostujući u emisiji “Puls Srbije” izrekla mišljenje koje se nije čulo u ovih godinu dana koliko traje Tanjina borba za starateljstvo:

“Nisam skoro srela nekog ko je toliko kontaminirao svojim privatnim životom javnost. Ne treba iznositi sav prljav veš. Mediji pišu o onome što se ponudi. Videli smo kakav je narativ Tanje Savić, to je ta ekipa, to su niske osobe, to je sve u intelektualnom deficitu“, rekla je Vendi i nastavila:

“Osoba puna ambicija bez intelektualnog pokrića. Nju niko nije terao da izabere tog čoveka. Moramo da se prepoznajemo duhovno, ljudi se tako privlače, a onda i fizilčki. Ako se privučemo samo telesno, ako je na bazi strasti onda to brzo nestaje. To traje 2, 3 godine, te anomalije su sakupljene ako je neko prost, primitivan, ograničen i onda mi treba da razglavamo šta je jedna Tanja Savić uradila. Pozvala bih je da pročita četiri rečenice ovde”, rekla je Vendi i dodala da je ne osuđuje.

“Ona je osoba koja je nepismena. Ja ne znam koju je ona pružila svrhu kroz život, osim što se takmičila u Zvezdama Granda. Karakter mora da bude čvrst, takva osoba može da se bavi javnim poslom. Mi ne možemo da krpimo neke zakrpe iz njenog privatnog života”.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.