Novi dečko Tanje Savić je 11 godina mlađi Bosanac iz Amerike

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Novi dečko Tanje Savić od pevačice je mlađi 11 godina – evo šta sve znamo o njemu.

Mediji pišu da se novi partner zbog nje iz Amerike preselio u Beograd, a njeni roditelji su izrazito protiv ove veze, te majka Tanje Savić – Živana, ne priča sa ćerkom zbog njenog izabranika.

„Tačno je da Tanja ima novog dečka Muhameda i da je on 11 godina mlađi od nje. Rodom je iz Bijeljine, a živi u Americi. Upoznali su se u Americi kada je ona prošle godine bila na turneji. Nakon toga su bili u svakodnevnom kontaktu, on je baš odlepio za njom“, rekao je izvor blizak pevačici i otkrio da su vezu ozvaničili pre nekoliko meseci, prenosi „Mondo“.

„Muhamed je veoma pažljiv dečko i brzo je osvojio Tanjino srce. U početku se dvoumila da li da se upusti u vezu s njim, ali se onda i ona zaljubila. Koliko im je veza ozbiljna i koliko je njemu stalo do nje, govori i činjenica da je zbog Tanje došao u Beograd. Živi blizu centra i sada je zapostavio poslove preko pošto baš dosta vremena provodi u našoj prestonici. Njih dvoje se ne odvajaju, čak je prati i na nastupe, ali zbog medija su dolazili odvojeno“.

Iako u vezi cvetaju ruže, Tanjini roditelji se navodno protive njenoj vezi s Muhamedom.

„Taman kad je pomislila da je sve uredu i kada je Muhameda upoznala s njenima, naišla je na novi, neočekivani problem. Ono što je veoma interesantno jeste to da su njeni roditelji protiv te veze jer je on muslimanske veroispovesti. To Tanji uopšte ne smeta i pokušala je majku Živanu da ubedi da prihvati njenog novog partnera, ali ona neće ni da čuje za njega. Živana je otišla toliko daleko da se zbog Muhameda i svađala sa ćerkom. Roditelji joj baš brane i ona sada i od njih krije da su i dalje zajedno“.

Pevačica je pre nekoliko dana priznala medijima da je neko osvojio njeno srce, te da od njega dobija skupocene poklone i istim se hvali na sva usta.

„Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom emotivnom partneru priča javno“, rekla je Tanja.

POSLEDNJE VESTI