Search
Close this search box.

Tanja Savić nema mira: Bivšu muž opet preti oduzimanjem dece

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Tanja Savić nema mira ni kad je Dušan Jovančević na drugom kraju sveta. Iako je pokušala da ga umilostivi pozivima, dopuštenjem da se redovno čuje sa decom i učestvuje u njihovom odgoju, sve joj se obilo o glavu.
Dušanu je njena popustljivost samo dala prostor da opet krene u rat i sad sve čini da je pred sudom u Australiji prikaže nepodobnim roditeljem i uzme joj Maksima i Đorđa.

Bivši muž Tanje Savić sprema se da joj zagorča život

„Tanja je dobra i brižna majka, ne zanemaruje sinove. Ako vikendom peva negde u inostranstvu,sa njima su tetka Biljana, ujak, baba i deda. Dušan sve vreme prati njeno kretanje, gde je bila, koliko se zadržala i samo joj lovi greške kako bi mogao da je prijavi u Australiji centru za socijalni rad,“ počinje izvor. „Deca su tamošnji državljani i zna da mogu da je proglase nepodobnim roditeljem. Realno, on ne bi mogao da se brine o deci, nema ni novca i sve ovo radi iz osvete. Hoće da Tanju dovede u situaciju da mora da bude sa njim kako bi zadržala decu. Ona je u velikom stresu, a Jovančević uživa mučeći je. Tanja ga je zvala da popričaju, da spuste loptu zbog dece, ali on to ne želi. Dokle će sve ovo trajati niko ne zna, samo da Tanja ne popusti sa živcima jer je ovo svima jako stresno,“ zaključuje izvor. Bivši muž Tanje Savić čini se ne može da prežali što ju je izgubio pa zato čini bilo šta samo da joj napakosti. Dok je pevačica sa druge strane nastavila dalje, a kako su mediji pre nekoliko dana preneli ona je ponovo zaljubljena, ovog puta u smederevskog biznismena.

POSLEDNJE VESTI