Search
Close this search box.

Ljubav ne zna za granice: Draško poslao Tanji poklon sa drugog kontitenta?!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Navodna ljubavna veza pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića već duže vreme je jdan od glavnih vesti u svetu šoubiznisa.
Akteri ove medijske romanse svoju vezu nikada nisu potvrdili, ali nisu je ni negirali. A zajedničke fotografije iz jednog restorana ponovo su podgrejale glasine o odnosu Stanivukovića i Savićeve.
S obzirom da je prošlo duže vreme da njih dvoje nisu viđeni zajedno, u javnosti prvo se spekulisalo da su raskinuli, a sada da su obnovili svoju vezu. Međutim, objava Tanje Savić povodom Dana zaljubljenih zaintrigirala je mnoge. Folk pevačica Tanja Savić pohvalila se na društvenim mrežama poklonom koji je dobila za Dan zaljubljenih. Ova njena objava zaintrigirala je mnoge jer se pevačica trenutno nalazi na američkoj turneji, a od ranije je poznato da je u navodnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. Mnogi su se zapitali da li je Draško zaista uspeo da organizuje iznenađenje za Tanju, iako se ona nalazi na drugom kontinentu. Sudeći po objavi koju prati muzička numera „Volim te, bejbi“, nema sumnje da je pevačica oduševljena ovim gestom. Ona je snimila buket u spavaćoj sobi na Floridi, gde se trenutno nalazi, sastavljen od plišanih igračaka i cveća. Podsetimo, nedavno je počelo da se spekuliše o venčanju ovog poznatog para, kada je u domaće medije dospela informacija kako Stanivuković navodno planira venčanje sa Savićevom na leto.

POSLEDNJE VESTI