Search
Close this search box.

Tanja Savić ispisala decu iz skupe privatne škole na Senjaku: Evo razloga

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Do pre godinu i kusur Tanja Savić bila je u velikim problemima zbog borbe sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, koji joj je svojevremeno uzeo svu ušteđevinu i odveo njihove sinove u Australiju, gde su rođeni i on i deca.

Posle duge i naporne borbe, pevačica je uspela da vrati mališane u Srbiju, ali je onda rešila da promeni životni stil, i to drastično.

Ona je, naime, godinama živela na Bežanijskoj Kosi, a sinove je upisala u internacionalnu privatnu školu na Senjaku, koja je veoma skupa. Međutim, nakon što se rastala od Dušana i postala samohrana majka, a u međuvremenu i upala u dodatnu finansijsku krizu usled pandemije koronavirusa, nekadašnja „Zvezda Granda“ postala je mnogo štedljivija.

Takođe, shvatila je da je za mališane mnogo bolje da odrastaju u mirnijoj sredini i da budu blizu njene sestre i roditelja, te se sa njima preselila u Smederevo i upisala ih u državnu školu.

Shvatila je i da želi da njeni naslednici nastavu pohađaju na srpskom jeziku i da se druže sa „običnom“ decom, a ne samo sa bogataškom.

https://www.instagram.com/p/CqBP2hjsU4J/?hl=en

„Sada kada su deca sama sa njom i kada sama odlučuje o njihovom životu, Tanja je otkazala privatnu školu kako bi smanjila troškove. Upisala ih je u državnu školu u Smederevu gde i žive. Tu su sva deca iz komšiluka, a mogu da idu pešaka do škole,što Tanji mnogo znači. U Smederevu ih svi poznaju, pa joj je nekako mnogo lakše, jer je u Beogradu stalno bila pod stresom.“

„Deca se ne bune, svejedno im je gde idu u školu, a Tanji znači, em što im je blizu, em je ništa ne košta. Ipak, mora da povrati sav izgubljeni novac kako bi ponovo mogla da ulaže u nove pesme i spotove. Nije joj lako, svakako, ali bori se kako ume i kako može. Dušan je poludeo kada je čuo da deca idu u državnu školu, ali kako iz Australije ne može ništa da uradi, tako je i ostalo“, rekao je svojevremeno izvor za „Star“.

POSLEDNJE VESTI