Search
Close this search box.

Sočni detaljni tajnog susreta pevačice i političara: Evo gde su se našli Tanja i Draško

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

S obzirom na to da se mesecima nagađa o romansi pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Drašku Stanivukoviću, ovaj par i dalje krije detalje svoje veze, a svoje susrete koji bi mogli biti zabeleženi okom kamere dogovaraju tajno, baš kao i ovog puta.

Mladi političar je imao je predavanje u jednom hotelu na Kopaoniku, u sklopu Ekonomskog fakulteta, a pevačica je stigla malo ranije, jer je imala zakazan nastup. Spojili su zabavu i posao, ali s oprezom.

Ipak, medijske ekipe imale su dojavu da će se intrigantni par pojaviti na planini, te nije bilo moguće da ostanu potpuno nezapaženi. Savićeva je odsela u jednom luksuznom hotelu, gde je prvo svratila na ručak i vidno raspoložena, razgovarala sa osobljem.

https://www.instagram.com/p/Ca2B4lkMR_a/

„Tanja i Draško su znali da su mediji tu, pa su bili dodatno oprezni. Zato su do tančina isplanirali susret, tako da ih niko ne uhvati. Zakazali su sastanak u periodu između njenog nastupa i njegovog predavanja u manje poznatom kafiću na vrhu planine. Svi znaju koliko Tanjina sestra voli Stanivukovića, pa se Tanja samo njoj i svom vozaču u kog ima poverenja, poverila o viđanju, ali je ona baš tajnstvena, kada je Draško u pitanju. Niko još uvek ne zna da li su se oni pomirili ili su sad samo prijatelji,“ rekao je dobro obavešten izvor za „Blic“.

Podsetimo, lepa brineta i dalje ne želi javno da govori o svom emotivnom statusu, te je bila veoma mistična tokom nedavnog medijskog istupanja,

„To je više medijska želja da ja nađem sebi neku srodnu dušu, sami ste mi nakačili nekoga ko bi iole odgovarao mom temperamentu sada. Pošto sam ojačala, možda bi mi i bio potreban tako neki. Nisu mi smetale te priče. Dve godine sam sama. Nikad mi lepše nije bilo. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnju. Spremna sam na ljubav,“ priznala je ona.

POSLEDNJE VESTI