Search
Close this search box.

Tajna ljubavna veza Mila Đukanovića: Navodno dobio blizance za misicom?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jelena Šćepanović: Ko je misica iz Crne Gore koju povezuju sa Milom Đukanovićem? Saznajte sve o njoj u nastavku…

Navodna ljubav Mila Đukanovića sa 23 godine mlađom manekenkom iz Nikšića Jelenom Šćepanović je buknula 2011. godine, a nakon što je bivši predsednik Crne Gore izgubio izbore, tema je ponovo postala interesantna regionalnim medijima.

Milo Đukanović je na vlasti u Crnoj Gori bio više od tri decenija, a sad već bivši predsednik je oženjen i ima sina Blaža i dvojicu unuka. Lidija Đukanović, njegova supruga, 35 godina stoji iza svog muža, a o njoj se u javnosti malo toga zna.

Ipak, iako je zvanična, Lidija izgleda nije bila i jedina žena u životu Mila Đukanovića prethodnih godina – barem ako je verovati tvrdnji medija. Povremeno, mediji su Đukanovića povezivali sa brojnim poznatim ženama iz javnog života Crne Gore i Srbije, od pevačice Jasne Milenković Jami, do navodno vatrene manekenke Jelene Šćepanović.

Navodna ljubav

Navodna ljubav sa 23 godine mlađom manekenkom iz Nikšića Jelenom Šćepanović je buknula 2011. godine kada su medije preplavili naslovi poput „Milo Đukanović ostavlja ženu, voli 23 godine mlađu lepoticu“ (24sata.hr) i „Žene i satovi: Milo Đukanović se razvodi zbog manekenke Jelene Šćepanović“ (Slobodna Dalmacija) uz tvrdnje da se „iz krugova bliskih poznatom paru može se čuti da su oboje veoma zaljubljeni“. Saznanje medija preneli su i brojni bosanski, hrvatski i crnogorski portali.

Ubrzo se pojavila informacija da je Jelena navodno trudna, pa čak i da čeka blizance. Zbog afere koja je podigla veliku prašinu, Jelena se navodno u poodmakloj trudnoći preselila u Rim i to na Đukanovićev nagovor, koji joj je u gradu večnosti otvorio agenciju za prodaju avionskih karata. Najmoćniji čovek Crne Gore ovu aferu nikada nije komentarisao, ali jeste venčani kum braćnog para Đukanović, Goran Rakočević, koji tvrdi da je cela priča izmišljena.

„Ona samo o njemu priča, a i on se iskreno zaljubio“, navodno su kazale tada za medije Jelenine prijateljice, a tada se takođe pričalo i da Đukanović zbog mlade manekenke pokreće brakorazvodnu parnicu.

Ko je Jelena Šćepanović?

Inače, Jelena Šćepanović je sa šesnaest godina ušla u svet visoke mode, sjajnim plasmanom na takmičenju „Elite Model Look“. Živela je u Milanu i Barseloni, a radila je za mnoga zvučna imena svetske modne industrije. Oprobala se i u voditeljskoj ulozi na popularnom budvanskom festivalu „Pjesma Mediterana“, a bila je izabrana i za ambasadorku turizma Crne Gore dobivši glavnu ulogu u turističko-promotivnom spotu „Udahni duboko“ ili „Montenegro Breathtaking“.

Iako je, još kao vrlo mlada, imala poslovne angažmane, Jelena nije zapostaviljala obrazovanje. Završila je gimnaziju „Stojan Cerović“ u Nikšiću, a obrazovanje je nastavila na Fakultetu za poslovne studije, na kom je stekla zvanje specijaliste marketing menadžmenta. Diplomirala je sa prosekom 9,8, i nastavila školovanje na magistarskim studijama poslovne psihologije.

Jelena je radila za „Roccobarocco“, „Alexander McQueen“, „Intimissimi“, „Parah“, „Levis“, „La Perla“, „Swarovski“, „Calzedonia“, „Caractere“, „Nike“, „Deborah“, „Si e Lei“, „Schwarzkopf“, „Rosa Clara“, „Somatoline“ i druge. U vreme boravka u Crnoj Gori, ova lepotica je nekoliko godina bila prepoznatljiva kao zaštitno lice modnog brenda „Paradiso“.

https://www.instagram.com/p/CqaBD_aLwea/

Nakon višegodišnje uspešne karijere u Milanu, Jelena Šćepanović se posvetila biznisu. Ona je jednom prilikom rekla kako su joj iskustvo i novac koji je stekla u ovoj evropskoj metropoli poslužili kao vetar u leđa da se vrati u Crnu Goru i pokrene privatni biznis. Od 2016. godine ozbiljnije se posvetila ugostiteljstvu.

„Danas u ugostiteljstvu ponosno stojim, pre svega, ispred restorana Verige65 koji se nalazi u Boki Kotorskoj i koji je za jako kratko vreme postao jedan od prepoznatljivijih mesta u Crnoj Gori. Uz otvaranje restorana na obali mora rodila se i ideja za prevoz gostiju morskim putem u okviru Bokokotorskog zaliva tako da danas postoji i Taxi Boat 65 koji u svojoj floti broji pet brodova. Mimo toga, vodim porodični biznis eko selo Nevidio koji je smešten u selu Pošćenje, između Šavnika i Žabljaka“, rekla je ona jednom prilikom za Ženeoduticaja.com, prenosi Mondo.

POSLEDNJE VESTI