Prati nas

Extra

Ekskluzivno: sve o tajnom dolasku Jamie Foxxa u Beograd!

Društvene mreže zapalila je vest da je Jamie Foxx u četvrtak uveče posetio Beograd. Glumac, koji trenutno u Dubrovniku snima novi film, posetio je jedan prestonički događaj, gde je iznenadio sve prisutne.

“Uživali smo u koktelu kada se odjednom stvorila gužva i pred nama se stvorio niko drugi do Jamie,” priča Tračarin izvor sa lica mesta i dodaje da je njegov dolazak bio iznenađenje i za organizatorku događaja, Elenu Karaman Karić.

“Jamie Foxx je poslednja osoba koju biste očekivali na ovom mestu. Iako nije želeo da daje izjave za medije, bio je dobro raspoložen i družio se sa gostima,” završava naš izvor.

Američki glumac podelio je utiske o Beogradu i na Instagramu. “Uživam sa mojim malcima u Beogradu, Srbija… sa bakom sam autobusom obišao čitavu Ameriku. Drago mi je da sada deci mogu da pokažem svet. Bog nam je ovo podario,” napisao je on uz fotografiju sa svojom decom.

Glumac uživa u prestonici sa decom (foto: Instagram)

Glumac uživa u prestonici sa decom (foto: Instagram)

Foxx je noć pre proveo u Milanu, gde se družio sa još jednom članicom porodice Karić, Danijelom, sa kojom se provodio na Dolce & Gabanna Gold VIP žurki, nakon revije na kojoj je modele nosila njegova kćerka.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top