in ,

Katie Holmes i Jamie Fox tajno se venčali u Parizu!?


Katie Holmes Jamie Foxx venčali su se u Parizu!

Tokom proslave svog četrdesetog rođendana u Njujorku, Katie, Jamie i njena majka Kathleen dobili su još jedan razlog za slavlje. Naime, kako je izvor kasnije potvrdio, glumac nagrađivan Oskarom zatražio je dozvolu Katine majke da veri svoju dugogodišnju devojku.

„Dok su bili na večeri, Katie i Jamie su najavili venčanje. Jamie je bio pomalo nervozan jer se brinuo da njena majka ne shvati njegove motive na pogrešan način obzirom da su dugo godina krili svoju vezu od javnosti. Međutim, nakon što ju je uverio u svoje iskrene namere, dobio je njen blagoslov“tvrdi izvor tabloida OK.

Iako je menadžer slavne glumice negirao ovu priču, izvor je dodao da par nije odugovlačio sa svojom odlukom i da su samo nekoliko dana nakon otputovali za Pariz gde su se tajno venčali!

Uvek su smatrali Pariz najromantičnijim gradom na svetu. Imali su magično venčanje daleko od očiju javnosti. Imaju divne uspomene u ovom gradu i mislili su da je on pravo mesto da sklope brak.“

Poznati par rekao je sudbonosno „da“ u ekskluzivnom Ritz hotelu, a izvor je odao i specijalne detalje sa venčanja navodeći da je glumica imala posebno dizajniranu belu venčanicu kao i da su joj najbolje prijateljice bile deveruše.

Glumac je bio poprilično rečit kada su u pitanju njegove zakletve tako da u sali navodno nije bilo ni jedne osobe koja nije pustila koju suzu prilikom ceremonije. Venčanje se razlikovalo od prvog Katinog venčanja sa Tomom Cruisom i po tome što ovoga puta nije bilo zvanica iz sveta showbiznisa.

Katie i Jami su želeli da venčanje bude u krugu porodice. Nije bilo nikoga sem najužih prijatelja i porodice. Međutim, istina je da su potrošili oko 230,000 dolara na šampanjac i počastili svoje goste vatrometom sa vrha Ajfelovog tornja“ , priznao je izvor.

Obe zvezde imaju devojčice iz prvog braka, a one su aktivno učestvovale u osmišljavanju venčanja sa Katie.

Katina ćerka već duže vreme čeka da se njena mama ponovo uda i aktivno je učestvovala u planiranju venčanja. Ona je bila ta koja je odabrala cveće i tortu.“ 

Nakon ceremonije, par je otputovao u Majami na medeni mesec. Izvor je izjavio da iako ne vole da budu viđeni zajedno u javnosti, ovoga puta bili su toliko srećni i uživali u prvim danima zajedničkog života tako da ih nije bilo briga.

Ovo venčanje je veoma značajno za Katie i jako je srećna što je sada Jamijeva zakonita supruga. Iako su prošli kroz puno toga, Jamie je divan momak i odlično se uklopio sa njenom ćerkom Suri. Prilično su se zbližili prethodnih godina i Suri u njemu vidi oca. Sada kada su se konačno venčali, Katie je srećna jer je sledila svoje srce.“