Search
Close this search box.

Sudbonosno ne: Ove zvezde su ostavljene na oltaru

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Nije sve tako bajno!

Mislite da ste našli idealnu osobu sa kojom želite da provedete ostatak života. Nakon veridbe iz bajke, zajedno planirate venčanje iz snova.
Cvetni aranžmani su odabrani, muzika zakazana, a pozivnice poslate, ali samo par dana pre ceremonije on ili ona sve otkazuju. Ovo je najgori mogući scenario koji vas može zadesiti u ljubavi. Međutim, ovako nešto dogodilo se i mnogim svetskim zvezdama, a ovo su samo neki od onih koji su doživeli da budu ostavljeni pred oltarom. Kliknite na strelice da vidite celu galeriju.

Paul Walker

Glumca je ceo svet zavoleo u filmovima Fast and furious, ali je njegov život tragično okončan u saobraćajnoj nesreći 2013. godine. Malo ljudi zna da je Vokera tadašnja devojka, majka njegove ćerke, ostavila nekoliko nedelja pre venčanja. Par je otkrio kasnije da čeka bebu, i venčanje je ipak održano.

Shakira

Ova kolumbijska pevačica je internacionalna zvezda sa milionima prodatih albuma. Danas je u srećnoj vezi sa fudbalerom Gerardom Piqueom, sa kojim ima dvojicu sinova, ali je pre njega godinama bila verena za Antonia de la Rua, koji je dve nedelje pre venčanja okončao njihovu vezu.

Hugh Hefner

Osnivača Plejboja, koji je preminuo u septembru 2017. godine, svi su za života smatrali jednim od najsrećnijih muškaraca na svetu. Međutim, mnogi nisu znali da je Crystal Harris, jedna od njegovih ‘zečica’ sa kojom je bio veren, otkazala venčanje samo nekoliko dana pre ceremonije. Par je ipak par meseci kasnije izgovorio sudbonosno ‘da’.

Kiefer Sutherland

Poznati američki glumac je u mladosti bio u vezi sa podjednako slavnom Juliom Roberts. Bili su omiljeni holivudski par i zajedno su planirali i venčanje. Međutim, kako se datum svadbe približavao, odnosi među njima su počeli da se hlade, a Julia je par nedelje pre venčanja ostavila Kiefera i započela vezu sa njegovim najboljim drugom.

Jennifer Lopez

Pevačica, glumica i plesačica iza sebe ima tri braka, a malo je nedostajalo da se venča i sa kolegom Benom Afflecom. Papraci su ih prozvali Benifer i pratili svaki njihov korak, ali je taj pritisak bio ipak previše za glumca. On je nekoliko nedelja pred venčanje sve otkazao i raskinuo veridbu sa Lopezovom.

Brad Pitt

Pitova ljubavna priča je pre razvoda od Angeline Jolie i Jennifer Aniston imala drugačiji tok. Tokom snimanja filma Sedam zbližio se sa kolegenicom Gwyneth Paltrow, sa kojom je planirao i venčanje. Imao je i svoje momačko veče, ali je Gwyneth iznenada rešila da okonča veridbu, a Pittu su bili potrebni meseci da se oporavi od ovog ljubavnog fijaska.

Marylin Manson

Poznati roker, i pored svog neobičnog izgleda, ima romantičnu dušu. Par godina je bio u vezi sa glumicom Evan Rejčel Vud, sa kojom je bio i veren. Međutim, ona je iznenada otkazala veridbu dva meseca pre venčanja. Menson nije znao razlog raskida, ali mu je možda bilo jasnije kada se Evan par meseci kasnije venčala za drugog.

Katie Holmes

Katie je bila zvezda serije Dosonov svet, i još kao vrlo mlada osetila je šta znači biti ostavljen. Pre braka sa Tomom Cruisom, glumica je bila verena za kolegu Krisa Claina, sa kojim se zabavljala pet godina. Ipak, kako se vreme svadbe približavalo, Clain je iznenada okončao vezu.

Sienna Miller

Glumica je dugo bila u vezi sa kolegom Judom Lowom. On je bio poznat po brojnim romansama, ali je odlučio da se skrasi pored Sienne i par se 2004. godine verio. Jude ipak nije mogao da promeni stare navike, te je glumicu prevario sa dadiljom i okončao veridbu, uprkos obostranim pokušajima da se pomire

POSLEDNJE VESTI