Tom Cruise se odrekao ćerke, ona je to saznala na 13. rođendan

Katie Holmes organizovala je u aprilu fantastičnu proslavu 13. rođendana kćerke Suri, na vrhu francuskog restorana Les Ombres.

Devojčica i njeni prijatelji uživali su u bezalkoholnim koktelima i kavijaru i provodili se kao nikada pre. No, slavlje nije dugo trajalo. Kako piše američki Star, glumica je rešila da ćerki kaže ko je ona zapravo.

„Dok su bile u Parizu, posadila je Suri pred sebe i kroz plač joj ispričala ono što svi dugo znaju: da Tom Cruise nikada neće biti njen pravi otac,“ kaže izvor,

Istina je da 56-godišnji glumac već neko vreme ne komunicira sa ćerkom, zbog Sajentološke crkve čiji je istaknuti član. Naime, prema pravilima ove verske zajednice, oni koji nisu njeni članovi i sa nipodaštavanjem gledaju na njene aktivnosti, smatraju se nepoželjnim osobama. Takva je Katie Holmes, a samim tim i njena i Tomova ćerka.

„Katie više nije mogla da izbegava pitanje gde je tata i zbog čega se ne viđa sa njim, pa je rešila da joj sve ispriča,“ dodao je izvor.

„Tomovo odsustvo iz Surinog života povećavalo se iz godine u godinu, pa Katie stvarno nije videla poentu u izbegavanju ove teme. Poslednjih meseci, glumca nema ni medijima, ali ni kod ćerke. Iako, pravno gledano, on može da je viđa 10 dana mesečno, to se ne događa,“ ispričao je izvor.

Tom navodno nije video Suri od 2013. godine, ne zove je, niti joj šalje poruke. „Tom je uopšte nije kontaktirao, a ovo su bitne godine za njen razvoj. Sve ukazuje na to da Tom nikada neće u potpunosti „odigrati“ svoju ulogu oca,“ kaže izvor.

Sa druge strane, Katie je učinila sve što je bilo u njenoj moći da ovo saznanje za njenu ćerku bude što je manje moguće bolno.

„Suri je teško podnela činjenicu da otac ne želi da je viđa. Zbog toga se već neko vreme čudno ponaša. Ljuta je na majku, iako je ona samo prenela informaciju. To je sve normalno,“ ispričao je izvor.

Ono što je Suri posebno zabolelo jeste činjenica da je Tom u stalnom kontaktu sa decom iz prvog braka sa Nicole Kidman, Isabellom i Connorom. Oboje su istaknuti članovi Sajentološke crkve, u kojoj su i zaposleni.

„Katie je ostavila Toma jer nije želela da Suri bude sajentolog, ali Toma smatraju bogom u crkvi. Teško da bi mogao da se približi Suri, a da ne ugrozi svoju reputaciju,“ otkriva izvor i dodaje da je Suri utehu pronašla u maminom dečku, glumcu Jamiju Foxxu.

„Tužno je to što se Jamie više ponaša kao otac nego što je to bio slučaj sa Tomom ikada. Ovo je sve teško za nju, ali uz maminu podršku sve će prebroditi,“ završava izvor.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.