Search
Close this search box.

Elektra Elite: Bivši dečko me je uveo u prostituciju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Transrodna pevačica Elektra Elite proslavila se  u Srbiji zahvaljujući pesmama koje su dospele na vrh top lista, a kasnije je svoju popularnost zacementirala otkrićem da se punih 13 godina bavi prostitucijom u Švajcarskoj.

Iako je više puta javno iznosila svoje mišljenje o pravima prostitutki, kao i o uslugama koje pruža svojim klijentima, Elektra po prvi put otkriva kako je ušla u taj začarani krug. Iako je sada vešta i poznata u svom poslu, od kojeg živi na visokoj nozi, ona ističe da nikada nije imala ličnog makroa.

“Veza makroa i prostitutke je tema koja se čuva u tajnosti. Dosta ljudi naslućuje kakva je zapravo to veza, ali ne zna kako zaista stoje stvari. Ja ću vam rado dati odgovore na tu temu, a možda sam i jedina koja sme da govori javno bez ikakvih pretnji i ucena. Davne 2007. godine počela dam da radim kao prostitutka u Švajcarskoj,“ počela je.

[poll id=“1158″]

„Pored posla u medicini i sasvim dobrog standarda života, te 2007. godine započela sam vezu sa manekenom iz Španije i on me je uveo, igrom slučaja, u prostituciju. U tu priču sam ušla jasno i trezne glave, bez obzira na to što sam veoma familijarna osoba. Već prvi dan sam postala jedna od najtraženijih prostitutki. Švajcarska je zemlja gde kao prostitutka imate sasvim miran i normalan način života, kao da radite bilo koji drugi posao”, govorila je Elektra u jednoj emisiji na švajcarskoj nacionalnoj televiziji.

Transrodna pevačica ističe da nije pristala da je makro uzme pod svoje jer ne želi da bude ničiji rob, kao što je sudbina mnogih prostitutki.

“U Švajcarskoj makroi pronađu način za iskorišćavanje prostitutki. Trenutna situacija je takva da postoji specijalno obučena jedinica za istrebljivanje takve, kako bih ja rekla, gamadi i smeća. Makroi su uigrana ekipa gde čak postoji i nastavak loze preuzimanja makroa sa makroa. Jednostavno, za njih je to porodični biznis. Makroi su specijalizovani samo za vođenje žena i devojaka. Trans prostitucija u jako minimalnim procentima poseduje makroe,  kao i gej prostitucija. Ja kao svedok svega toga i kao neko ko prezire takvo izrabljivanje žena, bila sam primorana da zbog neke devojke sama pozovem obezbeđenje ili policiju. Međutim, makroe samo imaju devojke i Trans osobe iz Bugarske, Rumunije, Mađarske, koje su u većini slucajeva romske vere.“

Pročitajte i: Ko je Electra Elite, transrodna pevačica sa srpskog trendinga

„Svaka ta devojka, a ja ih znam sigurno preko 200, ili je bila ili je još sa makrom zato što su rasle sa tim sadašnjim makroima. Oni su im obećavali ljubav i sigurnost, a takve devojke najčešće padaju na to. U međuvremenu svaka od njih ima i dete sa njima i tad nastaje problem. Deca odrastaju kod makro roditelja, a žena nastavlja da ide po svetu i radi dalje za njega. Od svih tih para koje zarade žene vide najmanje, a njima daju i do 90 posto zarade. Bila sam svedok tuča i pretnji. Mnogima sam pomagala da se izbave i odu od makroa. Međutim, to su samo priče. Same im se vraćaju i prihvataju da budu robovi – kaže Elektra i dodaje da je ponosna na svoj dugogodišnji rad.

“Zato sam ponosna na sebe jer sam sama sebi gazda i radim u Švajcarskoj kojoj ljubim pod kad hodam”, ispričala je trans pevačica.

POSLEDNJE VESTI