Search
Close this search box.

Emilia Clarke se emotivnom porukom pred finale oprostila od Daenerys Targaryen i Igre prestola

 

Trenutak koji su fanovi planetarno popularne serije Igre prestola čekali već 9 godina je konačno pred nama. Večeras u kasnim satima, tj. sutra u toku dana, ćemo konačno saznati ko će zauzeti Gvozdeni presto, nakon čega ćemo se svi oprostiti od voljenih likova. Kako već zna kraj serije, glumica Emilia Clarke, se već oprostila od Daenerys Targaryen, i to javno objavila na Instagramu.

Naime, Emilia je objavila par fotografija se snimanja ove serije, a u opisu napisala:

Traženje reči da napišem ovu objavu me je preplavilo jer želim toliko da kažem, ali reči su isuviše male da bih izrazila koliko mi Dany i ova serija znače. Poglavlje Majke zmajeva zauzeo je ceo moj odrasli život. Ova žena je uzela celo moje srce. Znojila sam se u plamenu vatre zmaja, prolila mnoge suze za one koji su rano napustili našu porodicu i iscedila moj mozak pokušavajući da odigram Khaleei, usavršim reči i akcije (i sva imena koja sam dobila).

Glumica nastavlja:

Igra prestola me je oblikovala kao ženu, ako glumicu i kao ljudsko biće. Volela bih da je moj dragi tata sada ovde da vidi koliko smo daleko leteli. Ali vama dragi, ljubazni i čarobni fanovi, dugujem veliko hvala, za vaš stalni pogled na ono što smo napravili i šta sam uradila sa likom koji je već bio u srcima mnogih  pre nego što sam dobila plavu periku snova. Bez vas nema ni nas. A sada se naša straža završila.
https://www.instagram.com/p/Bxpq1YgFDm8/

Fanovi danima spekulišu i prave poslednje teorije o ovoj seriji. A koja je vaša teorija o poslednjoj epizodi, pišite nam u komentaru.

POSLEDNJE VESTI