Search
Close this search box.

6 velikih glumaca koji su odbili uloge u seriji Igra prestola

Televizijska adaptacija romana Georgea R.R. Martina, Igra prestola, jedna je od najboljih serija u poslednjih nekoliko godina.
Sa zaraznom radnjom i neverovatnom produkcijom, kroz osam sezona osvojila je svet, a iako u njoj glumi puno poznatih glumaca i glumica, mnogi su se probili upravo zahvaljujući ulozi u ovoj seriji. Međutim, nisu svi imali dobar predosećaj pa postoje i oni koji su uloge odbili iz različitih razloga. Evo nekih zvezda koje smo mogli gledati u Igri prestola, ali oni su svoju priliku propustili. Možda ćemo ih gledati u nekom od spin offa koji se pripremaju. Pogledajte da li Charlie Hunnam, Gillian Anderson, Dominic West, Lilly Allen i drugi žale zbog toga što su propustili uloge u legendarnoj seriji.

Charlie Hunnam – Rhaegar Targaryen

Britanac je navodno bio favorit fanova i produkcije za igranje Rhaegara Targaryena u sedmoj sezoni. Ali, zvezda Sinova anarhije odbio je. „Ponudili su mi sporednu ulogu, ali tad sam snimao nešto drugo pa nisam mogao pristati. Ali, možda u budućnosti, ko zna?“, rekao je Hunnam, koji očigledno ne zna da je poslednja sezona snimljena i očekuje se iduće godine na malim ekranima.

POSLEDNJE VESTI