Prati nas

Serije

6 velikih glumaca koji su odbili uloge u seriji Igra prestola

Charlie Hunnam još se nada da će imati priliku da zaigrai Targaryena, a Gillian Anderson mogla je da igra fantastičnu ulogu Cersei.

Televizijska adaptacija romana Georgea R.R. Martina, Igra prestola, jedna je od najboljih serija u poslednjih nekoliko godina.

Sa zaraznom radnjom i neverovatnom produkcijom, kroz osam sezona osvojila je svet, a iako u njoj glumi puno poznatih glumaca i glumica, mnogi su se probili upravo zahvaljujući ulozi u ovoj seriji.

Međutim, nisu svi imali dobar predosećaj pa postoje i oni koji su uloge odbili iz različitih razloga.

Evo nekih zvezda koje smo mogli gledati u Igri prestola, ali oni su svoju priliku propustili. Možda ćemo ih gledati u nekom od spin offa koji se pripremaju.

Pogledajte da li Charlie Hunnam, Gillian Anderson, Dominic West, Lilly Allen i drugi žale zbog toga što su propustili uloge u legendarnoj seriji.

1. Charlie Hunnam – Rhaegar Targaryen

Britanac je navodno bio favorit fanova i produkcije za igranje Rhaegara Targaryena u sedmoj sezoni. Ali, zvezda Sinova anarhije odbio je.

“Ponudili su mi sporednu ulogu, ali tad sam snimao nešto drugo pa nisam mogao pristati. Ali, možda u budućnosti, ko zna?“, rekao je Hunnam, koji očigledno ne zna da je poslednja sezona snimljena i očekuje se iduće godine na malim ekranima.

Prethodna1 od 6

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Serije

To Top