in

Englezi snimaju rimejk filma „Južni vetar“

Nastavak filma nosi naziv „Ubrzanje“

Film „Južni vetar 2“ počeo je sa snimanjem, a bioskopski hit čiji je prvi deo pogledalo više od milion i po gledalaca u svom nastavku nosiće naziv „Ubrzanje“.

Reditelj Miloš Avramović na konferenciji za štampu, zajedno sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem, otkrio je da je i te kako teško okupiti internacionalnu ekipu tokom pandemije korona virusa kada su granice zatvorene, ali otkrio je i da će biti dosta novih likova koje ćemo imati prilike da vidimo.

„Dosta je teško, ali snalazimo se kako umemo sa ovim otvaranjem i zatvaranjem granica. Čeka nas dosta novih likova, nažalost ili na nečiju sreću, muških,“ rekao je Avramović.

Takođe, otkrili su kako izgleda snimanje nastavka u vreme korone i šta im najteže pada.

„Svi iz ekipe imaju maske, osim glumaca, pošto nema smisla da glumci imaju maske jer stalno imaju bliski kontakt jedni sa drugima i zbog šminke,“ izjavio je Biković.

Foto: Promo

Film „Južni vetar“ pobrao je mnoge simpatije publike, pa se sa velikim nestrpljenjem očekuje nastavak, a oni su rekli na čemu će biti akcenat u nastavku.

„Da verujemo u dobre i uspešne nastavke. Pa još uvek to ne znamo, sad radimo film, seriju ćemo ostaviti za sledeću godinu. Akcenat u filmu će biti na jednom konkretnom događaju našeg junaka, koji će im promeniti živote i odvesti dalje, kada su u pitanju posledice njihovih izbora,“ kazao je Miloš.

Spekulisalo se u medijima da su film i seriju prodali na međunarodnom tržištu, a reditelj Avramović rekao je nešto više o tome.

„Jeste, film i seriju su uzeli Rusi, a ostale su neke formalnosti za rimejk sa Englezima, poslali su mi baš juče uskljađen ugovor. Za mene je veliki uspeh što je na Balkanu prešao sve granice, a kamoli dalje,“ rekao je on, prenosi IDJTV.