in

Eva Longoria: Srećna sam jer nosim muškarca

Eva Longoria je u drugom stanju, ali je uprkos tome snimala romantičnu komediju Overboard. Dok čega porođaj, rešila je da otkrije neke od detalja trudnoće, između ostalog koliko se raduje što će dobiti sina.

„Osećam se osnaženo u drugom stanju. Život koji delim sa sinom je divan. Čini me veoma srećnom i moj muž mi se divi jer radim i u poslednjim danima trudnoće“, ispričala je Eva Longoria magazinu People.

Dok je ženama čestitala 8. mart, glumica je poslala snažnu poruku, koja se mnogima dopala. „Moj sin će biti okružen jako snažnim, obrazovanim, moćnim ženama i mislim da je važno da vidi takve uzore u svom životu da bi ih znao podržati u budućnosti i odati im počast“, istakla je glumica kojoj je ovo prvo dete.

View this post on Instagram

This #WomensDay I’d like to thank the future generations of women (and men!) who will pick up the baton and carry on the fight for gender equality 👏🏼Who would you’d like to thank or recognize???#PressForProgress #ThankHer #InternationalWomensDay @lorealmakeup @lorealhair #LorealParis

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Objasnila je kako još nisu odlučili kako će da nazovu sina, ali je objasnila da će ona i muž odabrati tradicionalno ime koje je povezano sa njihovim meksičkim nasleđem i da će ono sigurno biti dugačko.