in

Evo kako da gledaš serije i filmove besplatno na internetu


Netflix ti daje 30 dana besplatnog gledanja serija i filmova, HBO GO ti nudi sedam dana da isprobaš striming servis, ali jedan domaći servis juče je odlučio da svoje usluge ponudi – sasvim besplatno. U pitanju je Pickbox NOW.

Zbog korona virusa, koji ovih dana vlada, ovaj striming servis odlučio je da svima ponudi besplatno korišćenje usluge.

„Pickbox NOW apeluje na solidarnost, odgovorno ponašanje i pomoć društvu – kako pojedinaca tako i firmi U ovoj neočekivanoj situaciji omogućili smo besplatno korišćenje Pickbox NOW usluge“, saopšteno je iz ove kompanije.

Da gledaš, napravi nalog besplatno na zvaničnom sajtu Pickboxa.

Šta je Pickbox?

Pickbox NOW donosi hit-serije koje nisu dostupne u regiji, s posebnim naglaskom na svetske hitove i evropsku produkciju. Sve je prevedeno na slovenački, hrvatski, srpski i makedonski!

Kako se koristi?

Lako! Sve što treba da uradiš jeste da na sajtu Pickbox.tv napraviš nalog, nakon čega se uloguješ, odabereš seriju ili film po želji i uživaš. Serije i filmove možeš da gledaš na kompu, mobilnom, Android TV-u ili da kastuješ uz pomoć Chromecasta.

Šta možeš da gledaš?

Možeš da gledaš hit-serije Moć (Power), Žrtva (The Victim), Spasi me (Save Me), Stranci (Strangers), kao i filmove o Herkulu Poarou, Priča iz Bronksa, Bekstvo iz Šošenka, Najgora noć u životu… i mnoge druge.

Šta čekaš?! Otvori Pickbox nalog!

Ako već nisi, napravi nalog besplatno na zvaničnom sajtu Pickboxa.