Search
Close this search box.

Evo ko je preuzeo voditeljsko mesto Jovane i Srđana

Foto: Instagram

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Instagram Filip Čukanović jutros se našao ispred kamera televizije Prva u jutarnjem programu, nakon što su mediji kasno sinoć javili da su Jovana Joksimović Srđan Predojević dali otkaz na Prvoj TV.
Njih dvoje su doneli odluku da prekinu saradnju sa ovom medijskom kućom zbog toga što je menadžment televizije tražio da upravo Čukanović vodi emisiju petkom, sa čim se oni nisu složili, pa su tražili otpreminu i sporazumni raskid. Kako piše Kurir, čelici TV Prva su bili veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip Čukanović bio domaćin emisije „Jutro na Prvoj“ tokom leta. Zato su bili rešeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede  sa gledaocima.
Foto: Instagram
Filip je danas vodio program, a on se oglasio i na Instagramu. Postavio je fotografiju iz studija  i kratko poručio da je danas – dan za osmehe. Sa druge strane, Jovana i Srđan nisu se oglašavali ovim povodom. Njih dvoje su karijeru voditelja jutarnjeg programa počeli na Radio-televiziji Srbije, nakon čega su prešli na Pink, pa na Prvu.

POSLEDNJE VESTI