Search
Close this search box.

Evo šta je Danica Maksimović uradila za repera koji je rasplakao Srbiju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dejan Ketić, koji me svojom tužnom pričom raznežio sve koji su gledali i pratili takmičarski šou Ja imam talenat, nedavno je dobio pomoć od glumice Danice Maksimović, koja je članica žirija u pomenutom šou.

„Svi su govorili da je ova priča dirnula Srbiju, ali nisam sigurna koliko je to tačno. Da je tako, reagovail bi neki ljudi, bar u opštini Žagubica. To gde Dejan živi, to nije trošna kuća, nije čak ni štala. To je toliko strašno da to nema nigde. Dečko živi u bedi, to je katastrofa. Nemoguće da niko od nadležnih organa u toj opštini nije mogao da mu nađe jednu sobicu, jer sam sigurna da postoje neke socijalne prostorije koje su odavno mogli da dodele Dejanu. Mogli su makar grejalicu da mu obezbede. Ljudi mu okreću leđa kada ga vide na ulici, nije on birao takvu sudbinu. Tamo je Homolje, mnogo je hladno, temperatura ide do minus 15 stepeni, a Dejan spava u nehumanim uslovima“, izjavila je glumica za Alo.

„Odnela sam mu toplu gardeorbu, hranu i novac. Potrebno mu je još stvari i novčana pomoć. Njemu je neophodno trajno rešenje. Nema šta da jede danima. Kada sam videla kako jede ono što sam donela, nisam mogla da verujem, to je stvarno jedna velika tuga. Plakala sam kada smo se rastali, bilo mi je baš teško. On se snalazi u svom tom haosu, sezonski radi u šumi tako što poteže teret dupli od svoje težine. Imao je čak i operaciju zbog toga. Tragična je to priča“, izjavila je Danica na koju je ova priča ostavila veoma dubok trag.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI