Evo zašto će Caitlyn Jenner prisustvovati Trumpovoj inauguraciji

Na svečanosti će braniti prava LGBT-a (foto: Instagram/caitlynjenner)

Na inauguraciji Donalda Trumpa neće biti prisutne velike svetske zvezde, ali jedan bivši pripadnik porodice Kardashian će se, po svemu sudeći, naći na ovoj svečanosti.

U pitanju je Caitlyn Jenner, koja je u četvrtak viđena da se priprema na put za Vašington, kako bi učestvovala na Trumpovom svečanom balu. Prema nekim navodima, bivša olimpijska zvezda će na ceremoniji čak i zaplesati sa novim predsednikom Amerike! Međutim, iz Caitlynog  tima za magazin People tvrde: “To je smešna priča. Nije se uopšte diskutovalo o tome sa kim će Caitlyn igrati, i da li će uopšte igrati. Ne možemo učestvovati u tim nagađanjima”, rekli su između ostalog.

Njen tim dalje navodi da ona nije pozvana od strane Donalda, već će biti gost organizacije American Unity Fund, koja se bri za slobodu i ravnopravnost LGBT populacije Amerikanaca.

Izvor blizak Jennerovoj rekao je da ona inauguraciju vidi kao priliku da predstavi i brani prava istopolnih parova. Ona smatra da se za ljudska prava treba boriti nezavisno od toga koja je politička partija na vrhu.

Povezane vesti

Back to Top