Prati nas

Extra

Evo zašto je Miloš Teodosić bez Jelisavete došao u Beograd

U prestonici Srbije zbog obaveza.

Samo nedelju dana nakon što je njegova supruga Jelisaveta Orašanin na svet donela kćerku Petru, Miloš Teodosić doputovao je u Beograd.

Prema pisanju domaćih medija, razlog njegove posete poslovne je prirode: njega od danasočekuju pripreme sa selekcijom Srbije za dve utakmice kvalifikacija za Mundobasket. Uprkos činjenici da su ga brojni mediji dočekali na aerodromu, on je odbio da daje bilo kakve izjave.

Za to vreme njegova supruga Jelisaveta je ostala u Los Anđelesu, a društvo joj pravi njena rođena sestra Milica koja joj pomaže u prvim danima posle porođaja. Ona je bila i prva koja je objavila fotografiju na Instagramu i obznanila da se glumica porodila.

Inače, Teodosić je pre nepunih mesec dana dobio otkaz u košarkaškom klubu LA Klipersi. On je u NBA ligu došao leta 2017. godine, ali od tada pa do sada nije uspeo da ostavi značajan utisak. Kapetan reprezentacije Srbije je pre mesec i po dana odigrao poslednji meč za Kliperse i od tada nije zaigrao na terenu tokom utakmica svoje ekipe.

Jelisaveta i Teodosić žive u Los Anđelesu od 2017. godine. Iako je srpski košarkaš dobio ispisnicu iz LA Klipersa, nije razmišljao o drugim klubovima upravo zbog Jelisavetine trudnoće. Prvo je hteo da porođaj prođe kako treba, pa tek onda da razmišllja o novom klubu. Teodosić je nedavno izjavio da bi mogao da se vrati u Evropu i napusti NBA ligu.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top