Search
Close this search box.

Evo zbog čega je Ana Ivanović krila da je trudna

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger juče su potvrdili da će postati roditelji prvi put, nakon višenedeljnih spekulacija i raznih pisanja medija na ovu temu. 

Kako piše Blic, Ana je odlučila da objavi da je u blagoslovenom stanju jer je stomak počeo da joj se vidi te više nije mogla da sakrije srećne vesti pošto su paparaci sve vreme oko njihove vile u Čikagu.

„Ana je znala da nema svrhe više čuvati tako lepe vesti, uostalom stomak je počeo da joj se vidi. Do sada ga je uspešno skrivala širokim džemperima i kaputima, ali će uskoro i to biti nemoguće. Inače je, kao mnoge trudnice, smatrala da ne treba da priča o trudnoći dok ne prođe neko vreme. Bastijanova i njena porodica su presrećne što sitiže novi član, dok Ana uveliko dizajnira sobu njihovog naslednika,“ kaže izvor blizak teniserki.

Kako je ginekolog Ane Ivanović u Srbiji, teniserka je sve vreme na kontrole i konsultacije dolazila u Beograd. I pre nego što je zatrudnela, s doktorom se savetovala oko pripreme tela za blagosloveno stanje. Kako saznajemo, njen nedavni dolazak u srpsku prestonicu bio je upravo zbog kontrole koju je imala zbog trudnoće.

„Ana nije želela da menja svog ginekologa ni dok je sa Bastianom živela u Engleskoj, pa ni kad su u Čikagu. Ima poverenja u svog doktora i najverovatnije će do kraja trudnoću voditi u Srbiji,“ kaže izvor blizak porodici Ivanovićeve.

Ana i Bastijan venčali su se u julu prošle godine u Veneciji. Pre dva meseca pojavile su se informacije da je Ana trudna, ali par nije želelo da pričaju o tome sve do juče.

POSLEDNJE VESTI