Prati nas

Život

Evo zbog čega je Luna Đogani išla kod psihijatra

A photo posted by Luna Djo (@luna_djogani) on

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna prošla je kroz pravu dramu kada su joj se roditelji razvodili te je nakon toga odlučila da poseti psihijatra po savetu majke.

“To što je moja ćerka išla kod psihijatra je sasvim normalno. Psihijatri su isto što i pedijatri. Nekada te boli duša i prosto imaš potrebu da ti neko pomogne da prevaziđeš određene događaje i situacije u životu. Znam da je Luna prošla kroz veoma težak period, a jedan od razloga je i to što je Gagijev i moj razvod medijski ispraćen sa svih strana”, ispričala je Anabela za Alo.  “Ponosna sam na nju što je u jednom trenutku zatražila pomoć, a sve zahvaljujući mom odgoju. Ja sam vrlo otvoreno pričala o svojim depresijama i odlaženju kod psihijatra, tako je i Luna imala od koga da nauči da je poželjno u situacijama kada imas probleme otići kod stručnog lica. I sama sam je u jednom trenutku posavetovala da ode i porazgovara sa nekim, jer asm odlično znala da će joj nakon tog razgovora biti bolje. Smatram da ljudi kada dođu u situaciju da imaju stresne momente uz razgovor sa psihijatrom to mogu da prevaziđu. Bila sam srećna kada je Luna izašla iz kao pobednik”, otvoreno je rekla pevačica o situaciji u kojoj se našla njena ćerka.  

A photo posted by Luna Djo (@luna_djogani) on


Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

2 komentara

2 Comments

  1. siki

    05. 02. 2017. at 18:00

    Zar se ne ide kod psihologa da bi pricao o problemima? Nemam pojma, nije ni bitno… ona je mozda ok devojka i sve al cim je vidim setim se ko joj je otac i odvratna mi je odmah

  2. Boka

    06. 02. 2017. at 00:54

    Da, za takve slucajeve se ide kod psihologa. Ovi kad počnu da lupaju gluposti pa to je cirkus.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top