Search
Close this search box.

Evo zbog čega verenica Roberta Pattinsona nikad nije pogledala ‘Sumrak’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nije videla Edwarda Cullena (foto: Eamon/James Clarke)

Još otkad su u otpočeli svoju vezu tokom leta 2014. godine, Robert Pattinson i FKA twigs zaokupljaju pažnju svetske javnosti, a brojna nagađanja podgreva njihovo odbijanje da govore o svom odnosu.

U intervjuu za Sunday Times je ova avangardna umetnica nagovestila da bi želela da ima decu i da odnedavno razmišlja o sebi kao o majci, ali, sa druge strane, nije htela da potvrdi veridbu i pored vereničkog prstena koji već nekoliko meseci krasi njenu ruku.

„Ko vam je, uopšte, rekao da ćemo se venčati? Negde možete pročitati i to da sam majmun, ali to, ipak, ne znači da je istinita tvrdnja u pitanju. Ne volim da pričam o svom privatnom životu i nije mi jasna ta fascinacija ljudi tim stvarima“, zapitala se 27-godišnja pevačica koju smo, pre muzičke karijere, upoznali kao plesačicu u brojnim spotovima (između ostalog i u nekoliko spotova Jessie J).

Ono što je najviše iznenadilo novinara koji je razgovarao sa njom je to da njegova sagovornica nije pogledala film koji je proslavio njenog verenika.

„Sumrak je isuviše komercijalan film za moj ukus“, kratko je odgovorila FKA twigs.

Mnogi, sa druge strane, veruju da je razlog tome bivša devojka Roberta Pattinsona, Kristen Stewart, koja mu u toj sagi glumi saputnicu i sa kojom deli mnoštvo ljubavnih scena. Fanovi ove pevačice veruju da je upravo Kristen upućena pesma Two weeks u kojoj ona u stihovima moli svog dragog da joj da samo dve nedelje i ona će učiniti da zaboravi onu koju je voleo.

Naročito je upitan stih u kom kaže: „Izvadi očnjake. Daj mi dve nedelje i nećeš je više ni prepoznati.“

POSLEDNJE VESTI