Search
Close this search box.

Farma 3: Imitacije farmera!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Farmeri su se dobro zabavili imitirajući jedni druge! Tako je Zorana bila Vendi, Vendi je bila Zlata, Jovana Pajić u originalu je skinula Bakija B3, a Cobe Katarinu Živković.

http://www.youtube.com/watch?v=Lt8ojXbpC9c

Izgleda da maneken Branislav ni posle skoro dva meseca provedena na farmi, ne zna za koju devojku sa imanja bi se opredelio. Nakon ponovnog zbližavanja sa Kaćom, po njenom ulasku iz baraža, Bane je ponovo uspostavio dobre odnose sa Natalijom Trik FX, nakon što su se posvađali oko pisma, koje je on želeo da da Katarini, a u kome je između ostalog pitao i šta se piše o Nataliji i njemu. Da je dvoje farmera izgladilo odnos svedoči poljubac koji je Bane dobio od Natalije za laku noć!

http://www.youtube.com/watch?v=dwo4K_DVeMs

Vendi i Zlata prekinule su primirje! Naime, njih dve su se u prošlosti prepucavale preko novinama, ne birajući epitete koje će jedna drugoj prilepiti. Tako je Vendi rekla da se Zlata bavi crnom magijom. Zbog toga je slučaj došao do suda, ali je u poslednjem trenutku ostao bez presude, budući da su se pevačice „pomirile“.

Sve je počelo kada je Vendi rekla da nije normalno da svakog voliš i da sve zoveš ljubavi, a što Zlata konstantno radi na farmi, piše današnji Kurir. Zlata joj je na to odgovorila da će ona zvati druge kako hoće, na šta je Vendi upitala hoće li je ućutkati suđenjem. Revoltirana Zlata rekla je Vesni da će joj se krvi napiti, što je dodatno razljutilo kontroverznu pevačicu koja joj je obećala da će joj pokazati šta je pravi rat!

Izgleda da će tek leteti perje na imanju u Lisoviću, a da to nije u kokošinjcu! :)

POSLEDNJE VESTI

PROČITAJ I OVO: