Rodićka šutnula Zlatinog sina! Ima novog dečka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nataša Rodić srušila je Zlatine i Pejine snove o velikoj svadbi i na promociji pevačice Lene Čolak pojavila se u društvu novog dečka.

„Celu porodicu Rodić poštujem i cenim, stalno se viđamo ovde na pijaci kod mene, gde oni imaju svoju tezgu. Stalno se šalim s Danijelom na pijaci, ja njoj: ‘Prijo, kako si’, ona meni: ‘Prijatelju’ i tako. Uvek mi zapakuje nešto da počasti, dobro prođem što se mesa tiče. Sledeće nedelje kad budem otišao na pijacu, videću koliko je ta Natašina veza jaka, ako opet dobijem kilo mesa, znači ne da nije jaka, nego nema ništa od toga“, kaže Peja za Svet, koji jedva čeka da pravi svadbu jedincu.

„Zlata i ja ćemo napraviti svadbu za pamćenje, zaradili smo, pa možemo da priuštimo to Jovanu. Da li će nam snajka biti Nataša Rodić ili neka druga Nataša, videćemo.“

I Zlata je govorila da Rodiće smatra familijom otkako su se orodili sa Gocom Božinovskom, ali joj sigurno nije pravo što je njen sin Jovan izvisio. Sa druge strane, on je sve vreme bio džentlmen puštajući Natašu da potvrdi ili demantuje da su zajedno:

„Možda jesmo, a možda i nismo. Za Natašu imam samo lepe reči, sve reči hvale imam za nju. Ona je jako dobar čovek, dobra devojka za prijateljstvo i za nešto više“, rekao je Jovan, a evo, samo desetak dana kasnije, Nataša je našla novog.

POSLEDNJE VESTI