Search
Close this search box.

Farma 3: Nada Topčagić ulazi na farmu?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

I dok Ekrem Jevrić poručuje Vesni Vukelić Vendi „Ja sam tebe mnogo, Vesna, zavoleo. Ti si moj život“, kolege iz nedeljnika Blic Puls otkrili su identitet supruga kontroverzne pevačice.

Vendi nije slagala kada je na farmi u više navrata izjavila da, osim jedanaestogodišnje ćerke Nikolete, ima i muža! Ekipa magazina Puls uspela je da dođe do nekadašnjeg fudbalera Branimira Banjca, koji živi sa Vendi i njihovom ćerkom, ali on nije bio raspoložen za razgovor. Najpre je pokušao da prevari novinare, predstavivši se kao čistačica stana Vukelićeve, da bi onda osuo paljbu po predstavnicima medija.

„Hajde, sevajte odavde! Je l‘ čuješ kad ti kažem? Jeste li vi normalni?“ poručio im je Banjac!

Ako je verovati navodima dnevnog lista Press Nada Topčagić večeras će ući na farmu. Folkerka kaže da ulazi kako bi uništila Ekrema Jevrića!

„Kada me farmeri budu videli – šokiraće se! Verovatno će pomisliti da sam ušla sa ciljem da im otmem pare. Najveće zadovoljstvo biće mi da ubedim Ekrema da sam ušla da osvojim glavnu nagradu, koju on žarko priželjkuje. Mislim da ću ga uništiti i da će me zamrzeti. Iskreno, strah me da učestvujem u tom projektu! Plašim se poruka koje gledaoci šalju i u kojima farmerke opisuju kao kurvetine, kalašture, štrokare, droplje…Moja deca bi se stidela zbog toga. Zato je najbolje da tamo gostujem na dan ili dva, samo da bih uzburkala strasti“ izjavila je Topčagićeva.

Izbačena farmerka Zlata Petrović očekivano je za gazdu postavila svog bivšeg supruga Zorana Pejića Peju, sa kojim ima jedanaestogodišnjeg sina Jovana.

http://www.youtube.com/watch?v=_Nc8Skv-Bq4

Osim što je postavila Peju za gazdu, Zlata se po izlasku sa imanja osvrnula na veče kada je Vendi poručila Peji da će „prisustvovati sopstvenoj sahrani“.

„Da je Vendi meni rekla da ću gledati sopstvenu sahranu, mislim da bih lakše prešla preko toga. Zamislite moje dete, koje ima samo 11 godina, sluša to i počne da vrišti i da se šokira dok je sa ženom koja ga čuva, a oba roditelja su mu u jednom rijalitiju. Ne pravdam se, ali da sam bila trezna, situacija bi bila gora! Otreskala bih je o pod, a onda lepo spakovala stvari u džak i ćao. U tom trenutku su me samo sprečili ljudi oko mene, a u meni samoj kočnice nije bilo. Vendi mi ne može biti drugarica, ali ako treba, oprostiću joj. To je samo njena sramota“ rekla je Zlata.

Izvor: Alo.rs, Pressonline.rs

POSLEDNJE VESTI

PROČITAJ I OVO: