Search
Close this search box.

(ne)Obrazovana estrada: Ko je pilot, a ko ima samo 8 razreda osnovne?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Severina ima samo osnovnu školu, Kalinić Pilotku akademiju, a Neda ima završena dva fakulteta!

Da li znate ko je najobrazovaniji na domaćoj estradi? Jedna pevačica ima završena dva fakulteta, jedan pevač je kriminolog, ali ipak prednjače oni samo sa srednjom ili pak samo osnovnom školom.

No, krenimo redom. Verovatno akademski najobrazovanija je Neda Ukraden, koja ima čak dve diplome, i to Pravnog i Filološkog fakulteta. Nedu u stopu prati kolega Zdravko Čolić koji je završio ekonomiju u Sarajevu. Milan Kalinić je završio Pilotsku akademiju u Vršcu, a Adil Maksutović je diplomirani kriminolog.

Profesiju saobraćajnog inženjera Miloš Bojanić je zamenio muzikom, a da je pevanje daleko unosnije zanimanje uverila se i Darija Stanojević, koja je diplomirala arapski jezik na Filološkom fakultetu. Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, završila je studije Međunarodnog biznisa u Atini.

Muzički su, svakako, najobrazovaniji Željko Joksimović, Bilja Krstić,Kornelije Kovač i Zorana Pavić, budući da su završili Muzičku akademiju.

S druge strane, spisak srednjoškolaca je, naravno, nešto duži. Dara Bubamara završila je Srednju saobraćajnu, Ceca Ražnatović Poljoprivrednu školu u Žitorađi, smer svinjarstvo, a Dragana Mirković, Mira Škorić i Suzana Jovanović – trgovačku školu. Džej Ramadanovski je autolakirer, a Sinan Sakić elektrovarilac.

Na osnovnoj školi ostali su Severina, Zlata Petrović, Era Ojdanić, Ljuba Aličić, Hasan Dudić i Vesna Zmijanac.

Izvor: Svet

POSLEDNJE VESTI