Prati nas

Vesti

Farma: Dragana i Sajko nominovani, Zorica pljunula Miloša u lice

Pošto su farmeri između Dragane i Rake, grandovoj balerini dali više štapića, ona će se večeras naći u duelu za izbacivanje sa ružičastog imanja. Nadmetaće se sa Sajkom, koji je imao najmanje glasova publike.

Nesvakidašnji incident desio se juče na Farmi. Naime, revoltirana time što je Miloš Bojanić rekao da je ćerku iz braka sa harmonikašem Ljubom Kešeljom, udala bez znanja svog bivšeg supruga, Zorica Brunclik je doživela blagi nervni slom. Zorica je Miloša počastila brojnim uvredama, a kulminacija je usledila kada ga je pljunula posred čela. I to dva puta!

Bojanić, koji je par puta govorio laži što je i dokazano, iz „duela“ se povukao, tako što je izašao iz kuće. Pošto nas čeka finale 26. juna, sigurno je da farmeri neće birati sredstva kako bi pobedili i izašli bogatiji za 100.000 evra!

Šta mislite ko večeras ispada?

Večeras sa Farme izlazi...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Foto: Kurir-info.rs

106 komentara

106 Comments

 1. beki

  20. 06. 2010. at 21:17

  PA NARAVNO DRAGANA JER SU JOJ OBECALI NOVAC,SVE IZGLEDA KAO NAMESTALJKA,GLASACU ZA NEMANJU MADA JE SVE VEC RESENO I DOGOVORENO

 2. maca

  21. 06. 2010. at 07:42

  bas tako beki,sve je namestaljka,cim oni namecu pricu da niko od farmera nije vip,jasno je kao dan da pravdaju to i stvaraju teren da pobedi plesacica granda.Nek joj je sa srecom,pobeda je draganina jer je najbolja odigrala igricu,sasvim lukavo,ne mudro u pravom smislu.Jedan mislilac je nekada rekao LUKAVOST JE INTELEGENCIJA GLUPIH..i zaista

 3. Jovana

  21. 06. 2010. at 22:29

  nije fer sto je ispao sajko bolje milos nego on ali milos ce da pobedi ali to je odwratno………….

 4. Milica

  24. 06. 2010. at 20:54

  Mnogo mi je zao sto je Nikola izgubio!Definitivno je bio najbolji!

 5. lepaPizza

  01. 07. 2010. at 23:10

  Milos jeste ZLO,ali brate ako ce mo realno,nije zasluzio da ga odvratna ciganshtura pljuje po licu.Ova Zorica se dere kao da je otisla na buvljak,pa se cenka za carape!svw to treba pobit,pazite sta vam vasa lepaPizza kaze!

 6. lepaPizza

  01. 07. 2010. at 23:12

  Milos jeste ZLO,ali brate ako ce mo realno,nije zasluzio da ga odvratna ciganshtura pljuje po licu.Ova Zorica se dere kao da je otisla na buvljak,pa se cenka za carape!sve to treba pobit,pazite sta vam vasa lepaPizza kaze!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top