Search
Close this search box.

Nataša Bekvalac i Aleksandra Radović neće na „Evroviziju“?

Pop pevačice Aleksandra Radović Nataša Bekvalac odbile su da se pojave na izboru za predstavnika Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji. Prema saznanjima dnevnog lista Press pevačicama je bilo ponuđeno da otpevaju pesmu koju ju komponovala Kristina Kovač, ali su je one odbile, pošto previše podseća na pesmu Kolena pomenute autorke.
„Nataši se već na prvo slušanje pesma nije dopala i odmah je odustala. Novosadska barbika smatra da ne može na pravi način da iznese tu numeru i, i pored toga što bi neke delove Krisitna promenila, ona je odustala. Nekoliko dana kasnije Kristina je u studio pozvala Aleksandru Radović i pustila joj pesmu. Radovićeva je pažljivo slušala taktove i tekst, čak pokušala i da je otpeva ali joj se nije dopalo kako to radi pa je odustala. Kristina je pokušala da ubedi Aleksandru da joj pesma leži i da urade demo snimak ali je pevačica odbila“, navodi izvor blizak porodici Kovač za Press. Isti izvor otkrio je da će Aleksandra Kovač sama otpevati svoju pesmu, a da se Kornelije za interpretatore svoje kompozicije dvoumi između učesnika Operacije trijumf Nikole Sarića Sajka i Željka Vasića.
„Većina ljudi koja je čula Kristininu pesmu smatra da kompozicija neodoljivo podseća na njenu pesmu Kolena, koju je otpevala na svom prošlom albumu, i da zbog toga ne može da nađe izvođača koji će je otpevati. Sa druge strane, Aleksandra je u startu odlučila da svoju kompoziciju otpeva sama, dok se Kornelije još uvek muči sa odabirom pevača za svoju pesmu. On je na probu pozvao bivšeg učesnika Operacije trijumf i farmera Nikolu Sarića Sajka i pevača Željka Vasića, ali i dalje traga za vokalom.“ Međutim, priča oko ovogodišnjeg srpskog predstavnika na pesmi Evrovizije ima i drugi scenario. Naime, u estradnim krugovima već nekoliko dana se priča kako će boje srpske zastave u Nemačkoj braniti upravo Aleksandra Radović. Kako bi joj bio omogućen nesmetani put u Dizeldorf, šuška se da će se takmičiti sa dvoje javnosti potpuno nepoznatih muzičara, kako bi publika upravo nju izglasala. Bilo kako bilo, moraćemo da se strpimo još jedan dan dok ne saznamo ko će biti izvođači na ovogodišnjem izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji, pošto će njihova imena sutra biti saopštena u emisiji Beogradska hronika na prvom kanalu Radio televizije Srbije.

POSLEDNJE VESTI