Farma: farmeri najavljuju štrajk, Raku ispitivala policija???

Kao i uvek, mnogo je dešavanja na selebriti imanju u Lisovićima.

Gazda po drugi put, Firči i u ovom “mandatu” nastavio je sa politikom kažnjavanja, pa je tako izazvao lavinu negodovanja kad je sa pijace došao sa manje hrane i što je još bitnije, bez cigareta.

Novi gazda je rekao da je to namerno uradio kako bi naterao farmere da više rade. Gagi i Vlada su protestvovali odbijanjem da bilo šta rade taj dan. Kako piše Alo!, farmeri su se žalili produkciji na ovakvo Firčijevo ponašanje i najavili su štrajk.

Pored ovoga čak je i policija dospela na Farmu. Ne, nisu se potukli Nemanja i Milena, već je, kako saznaje Alo! Raka bio ispitivan oko slučaja navodnih malverzacija u preduzeću ATP Morava. Raka je uz pratnju policajaca napustio imanje, a izjavu je morao dati u Kraljevu. Nakon nekoliko sati se vratio na Farmu i sve je bilo kao da se ništa nije desilo.

Naime, još sredinom marta, direktor Morave Ostoja Tegeltija (60) uhapšen je zbog sumnje da je falsifikovanjem dokumenta i zloupotrebom službenog položaja oštetio firmu za čak 150 miliona dinara. On je uhapšen u Trsteniku, gde je zbog blokade autobuske stanice u Vrnjačkoj Banji i preselio svoje poslovne prostorije. Raka je predsednik upravnog odbora ovog preduzeća.

izvor: Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top