Farma: Ispala Biljana, Nemanja na imanju sa dve bivše devojke!

Iako su svi farmeri, posle maestralne pobede Biljane Sečivanović u duelu sa Milošem Bojanićem, očekivali da će Miloš napustiti farmu, glasovi gledalaca odlučili su suprotno. Ni dupliranjem glasova pevačica sebi nije obezbedila opstanak i tako je sa tek par procenata manje od Bojanića napustila Farmu. Inače, Biljana je jedna od retkih učesnika ovog rijalitija koja je i nakon pobede u duelu i dupliranja glasova, napustila imanje u Lisoviću.
Ono što je definitivno obeležilo ovaj vikend je raskid Nemanje i Milene. Napokon je bio red da i on sazna da je Milena bila sa Vladom, jer praktično jedini u kući to nije znao. U vanrednom uključenju, gledaoci su u subotu popodne, uživo gledali rasplet koji se po ulasku voditelja ružičaste televizije očekivao.
Vlada: “Jeste, poljubili smo se, ali to je bilo davno, nema veze, ništa nije značilo…” Nemanja: “Kako ste se poljubili Milena? Jezikom?” Milena: “Nismo se poljubili!” Nemanja: “Zakuni se u brata da se niste poljubili?” Milena: “Brata mi!” Međutim, Nemanja je ipak doneo odluku da raskine višemesečnu vezu sa mladom zvezdom Granda, kada je ugledao Vladinu šokiranu facu kada se ona zaklela u brata. Nažalost, njihov raskid propratile su brojne psovke i vređanja pogotovo sa Nemanjine strane, pa je u jednom trenutku kada su se raspravljali u dvorištu Milenu nazvao „smrdljivom devojkom“! Tako je Stevanović sada na imanju okružen dvema bivšim devojkama: Milenom i Draganom! Hmmm, šta vi kažete na sve ovo? [poll id=“120″] UPDATE: Sudeći po onome šta danas gledamo u uključenjima uživo na Farmu, Nemanja i Milena su izgladili svoje probleme i ponovo su par.

POSLEDNJE VESTI