Košarkaš verio Ćeranićku: Šokiraćete se kada budete videli ‘prsten’

(foto: Twitter)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Twitter)

Milena Ćeranić i Vladimir Dašić verili su se posle višegodišnje veze. Košarkaš je odlučio da to uradi na što neobičniji način, te joj je umesto prstena dobila tetovažu.

Pevačica i košarkaš su često raskidali. Mnogi su smatrali da će svađa koja se desila pre mesec dana biti poslednja, ali prevarili su se. Njih dvoje su se pomirili a potom odlučili i da se vere na nesvakidašnji način. Milena je na prstu desne ruke istetovirala burmu na kojoj piše čudo.

(foto: Twitter)

„To su učinili baš kao što sve čine, na drugačiji i potpuno originalan način. Milena je istetovirala prsten na kojem piše čudo, kako inače jedno drugo oslovljavaju godinama. Milena i Vladimir o svojoj ljubavi nikada nisu želeli da govore javno. Da bi ostali zajedno, svašta su morali da istrpe. Ona njegovo dete sa drugom ženom, a on njen posao i razne tračeve koji su je godinama pratili, te tabloidne naslove u novinama… Njeni roditelji ovu vezu nisu odobravali, kao ni njegovi. Da bi bili zajedno, Milena je često lagala da ima nastup, a putovala je s njim kako bi daleko od očiju javnosti mogli da uživaju u svojoj ljubavi“, rekao je izvor za Blic.

Čestitamo budućim mladencima.

POSLEDNJE VESTI