Search
Close this search box.

Farma: Milena nova gazdarica, Đus ne želi da govori o izbacivanju

Odlukom izbačene misice Mirjane Božović, ulogu gazde preuzela je Milena Ćeranić. Ona će ove nedelje gospodariti  Pinkovim imanjem, a njene potencijalne sluge mogle bi da budu Miloš i Dragana. Možemo reći da Milena ima dvonedeljno iskustvo u gazdovanju, jer je tokom Nemanjinog upravljanja imanjem bila stalno uz njega. Na razočarenje auditorijuma, ali i svih preostalih farmera, reper Ivan Ivanović Đus je napustio imanje zbog navodnog seksualnog uznemiravanja Miloša Bojanića. „Ne želim još da pričam o izbacivanju i šta ću uraditi jer nisam potpuno siguran šta se desilo. Za nekoliko dana ću objasniti medijima sve šta imam, ali tek kada pogledam snimke. Prvo moram da se čujem i vidim sa ljudima koji su doneli odluku da budem izbačen, pa tek onda da komentarišem, morate i mene da razumete“ izjavio je reper za Alo.

„Đus je prekršio pravila rijaliti programa fizičkim kontaktom sa seksualnom konotacijom i za njega je Farma završena“, stoji u zvaničnom saopštenju PR službe Farme. Svoje mišljenje o Milošu Bojaniću iznela je izbačena misica, Mirjana Božović, nedugo po napuštanju imanja.
„Da sam se ja zakačila sa jedanaestoro ljudi pitala bih se šta nije u redu sa mnom. On je sa svima imao konflikt. Kada nekoga uvredi posle nekog vremena kao da izbriše to što je on uradio, a pominje samo ono što su drugi njemu. Možda sve to napolju izgleda zanimljivo, ali na farmi je teško živeti sa takvim čovekom. Naša greška je što pridajemo značaj njegovom ponašanju, trebalo bi ga ignorisati. Ipak, nije lako ignorisati takve provokacije jer on udara na porodicu, decu, bliske osobe…” Što se Miloševe navodne bolesti tiče, Mirjana otkriva šta joj je Bojanić poverio dok su bili u izolaciji. “Miloš mi je u izolaciji rekao da nas je obmanjivao sve vreme i da je laž sve u vezi s pritiskom i njegovom bolešću i da će svojom taktikom izbaciti sve farmere i pobediti. On je stariji čovek i mislim da njegovim godinama ne priliči da se tako ponaša i posesivno bori za pobedu, vređajući sve oko sebe, kao i porodice ukućana”.

POSLEDNJE VESTI