in

Filip Čukanović o Jovani i Srđanu: Niti ja zapošljavam, niti dajem otkaze

On kaže da nije upoznat sa odnosima direktora televizije i pomenutog voditeljskog dua

Foto: Instagram

Voditelj Filip Čukanović oglasio se povodom drame na televiziji Prva, i nakon zvaničnog saopštenja televizije da prekidaju saradnju sa voditeljima Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem.

On je za Nova.rs izjavio da nije upoznat sa odnosima direktora televizije i pomenutog voditeljskog dua.

“Ne mogu da komentarišem odnos televizije i Jovane i Srđana, jer niti ja dajem otkaze, niti zapošljavam bilo koga”, kratko je rekao Čukanović za Nova.rs.

Podsetimo, televizija Prva izdala je zvanično saopštenje u vezi prekida radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.

PROČITAJ I: Prva ostala bez jutarnjeg programa “zbog greške Jovane Joksimović”

“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, piše u saopštenju.

Jovana Joksimović je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu, objavila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala – Kakva televizija, takva objava.

Zvanično saopštenje televizije dolazi nekoliko dana nakon spekulacija u vezi odlaska poznatog voditeljskog para. Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

PROČITAJ I: Velika ispovest Jovane Joksimović: Otkaz smo dobili na Instagramu, mogli su da kažu da smo preskupi ali nisu

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Kako smo već pisali, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.