Gandolfiniju slava došla glave?!

Pokojni glumac nije znao kako da se nosi sa teretom prevelike slave
Pokojni glumac nije znao kako da se nosi sa teretom prevelike slave

Bivša verenica pokojnog glumca Jamesa Gandolfinija u intervjuu za Daily mail, a prenoci Blic, rekla je da slavni glumac nije umeo da izađe na kraj sa popularnošću. Bio je previše stidljiv i povučen da bi umeo da se nosi sa svim stvarima koje je nosila njegova velika slava.

Lora Somoza želela je da ispriča svetu privatnu stranu legendarnog glumca, čija je iznenadna smrt šokirala ceo svet. Lora je izjavila: ”Gandolfini je bio čovek velikih apetita, veliki i u pogledu telesne građe i njegovog talenta. Živeli smo zajedno u Njujorku i teško mu je padalo odricanje od privatnosti, pa nismo mnogo izlazili. Od trenutka kada bi izašao iz kuće postajao bi Tony Soprano. Bio je svestan da je glavna zvezda serije i zbog toga je bio pod pritiskom.”

Gandolfini se u jednom trenutku odao porocima, a njegova bivša verenica na tu temu je rekla: ”Normalno je da mu je trebao neki ventil. Nikada nije verovao da je toliko dobar koliko je zapravo bio, nesigurnsot ga je izjedala. Uzimao je kokain, pio je i prejedao se. Nekoliko puta je bio na rehabilitaciji.”

Ostaci Jamesa Gandolfinija su iz Italije prebačeni u Njujork, a sahrana se očekuje do kraja ove nedelje.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top