Sopranovi se oprostili od Tonyja!

Ekipa serije ‘The Sopranos’ je u šoku i žalosti zbog tragičnog gubitka prijatelja

Šokantna vest o smrti Jamesa Gandolfinija potresla je sve – od fanova serije The Sopranos, preko javnih ličnosti Holivuda do njegovih kolega iz ove kultne serije.

Kolege ovog velikog glumca koji su se kroz celu deceniju svaki dan viđali sa njim na snimanju serije The Sopranos odali su počast iznenada preminulom glumcu i iskazali svoje žaljenje.

Evo kako je ekipa kultne serije Sopranovi reagovala povodom smrti velikog Tonyja Soprana:

Tony Sirico (u seriji Paulie Gualtieri): “On je bio jedan od mojih najboljih prijatelja. Pomogao mi je u karijeri i nedostajaće mi. Bio je deo moje porodice.

Steven Schirripa (u seriji Bobby Baccalieri): “Jimmy mi je bio dragi prijatelj i voleo sam ga kao brata. Bio je veliki glumac i sjajan otac. Strašno će mi nedostajati. Veoma sa potrešen.

Steven Van Zandt (u seriji Silvio Dante): “Izgubio sam brata i najboljeg prijatelja. Svet je izgubio jednog od najboljih glumaca svih vremena.  Neka Deborah, Michael, Lily i  ostala Jimmyjeva familija zna da smo uz njih i šaljemo im naše duboko saučešće”.

David Chase (reditelj serije The Sopranos): “On je bio genije. To znaju svi koji su ga videli čak i u najmanjoj ulozi. Bio je jedan od najboljih glumaca našeg i nekog budućeg vremena. Veliki glumac krio se u tim tužnim očima, i sećam se da sam mu nekoliko puta rekao “Ti to ne razumeš…ali ti si kao Mozart”, a sa druge strane žice bi me dočekala tišina. Ove vesti su tragične za njegovu porodicu i Deborah, Michael i Liliana sigurno ovo teško podnose. A ni ostatku sveta nije lako. Nije bio lak čovek, ali bio je moj partner, a bio mi je i kao brat na način koji ne mogu i nikada neću moći da objasnim.

Lorraine Bracco (u seriji Dr. Jennifer Melfi): “Danas smo izgubili velikog čoveka. Potpuno sam slomljena

Jamesova žena u seriji The Sopranos, koju tumači Edie Falco, izjavila je danas da je izuzetno potrešena zbog ovog tragičnog događaja:

Šokirana sam i očajna zbog ove tragične vesti. Jim je bio produhovljen i veoma obziran čovek koji je posedovao neopisivu dobrotu i velikodušnost. Smatram sebe velikom srećnicom što sam provela 10 godina kao njegova bliska koleginica. Saučešće njegovoj porodici…Ljubav između Tonyja i Carmele bila je jedna od najvećih ikada.

Veliki deo holivudske javnosti, takođe su izrazili šok i veliku žalost zbog neočekivane i rane smrti Jamesa Gandolfinija.

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top