Gde je danas pevač čiju pesmu ‘Džuli’ svi znamo jako dobro

(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Daniel Popović je domaćoj publici najpoznatiji kao pevač čuvenog hita Džuli. Ova pesma nas je  1983. godine predstavljala na Evroviziji, kada je osvojila četvrto mesto. Nažalost, Danijelu se budućnost nije smešila. Ovo je njegova priča.

Popović se i dalje bavi muzikom. U poslednje vreme ga možete videti po manjim klubovima u regionu, a pesma Džuli je i dalje najveći hit. Iako je u karijeri snimio još par odličnih singlova, autorska prava su dobili sponzori i menadžeri koji su s njim radili u vreme njegove najveće slave.

Njegova karijera je vremenom postala toliko loša da bi eventualno mogao da se pohvali time što je producirao za velike izvođače kao što je Nives Celzijus. Kako bi pokušao da se vrati na scenu, obilazio je muzičke festivale i učestvovao je u rijaliti programima, ali nažalost, bez uspeha. Pre dve godine je ponovo pokušao da se vrati na scenu novim albumom i time obeleži 30 godina karijere, ali i ovaj projekat je propao.

Pre nekoliko godina, mediji su pisali da je nakon svega postao socijalni slučaj i da nije imao novac čak ni da ode roditeljima na sahranu, ali on i njegova supruga su negirali te navode.

„Daniel i ja nismo socijalni slučajevi, ali živimo skromno u Ljubljani. Lečim se od raka već par godina, tako da dosta novca odlazi na lečenje. Ne može sebi i meni da priušti dve nedelje odmora ili neko putovanje, ali živećemo normalno dok sam ja živa“, rekla je pre tri godine supruga Aleksandra, prenosi Svet.

Popović se ženio četiri puta. S prvom suprugom ima ćerku Anamariju, sa drugom suprugom Sanjom Bjedov ima ćerku i sina, a sa trećom Sandrom Grekšo sina Dominika. 

Nadamo se da će se i njegovo kolo sreće okrenuti, a do tada prisetimo se hita iz 1983. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI