Gde je pobednica prvog srpskog “Top modela”?

Sigurno se pitate šta se dešava sa pobednicom prvog srpskog Top modela Nedom Stojanović. Ne, nije se vratila roditeljima u Rašku, već uspešno gradi inostranu karijeru.

Atraktivna manekenka do sredine septembra boraviće u Turskoj, gde ima zakazane revije i slikanja, a nakon toga pakuje kofere i putuje ka evropskim modnim metropolama Parizu i Milanu.

“Radila sam razne kataloge i modne editorijale, a čekaju me revije na predstojećim Fashion Week-ovima. Takođe, čeka me i slikanje za Cosmopolitan, u pitanju je kampanja za nakit. Prvenstveno sam ovde došla da se uhodam u posao, da vidim kako to sve izgleda, da odradim revije u Istanbulu i Ankari kako bih posle bila spremna za Pariz i Milano, jer me njihove agencije traže od kraja septembra”, izjavila je Neda za Blic Puls i dodala da je još uvek solo.

“Ima puno lepih i devojaka i momaka, ali niko još uvek nije uspeo da osvoji moje srce. Upoznala sam dosta turskih poznatih ličnosti, najviše iz sveta muzike, kaže Neda.

Da li nam je to Neda poručila da voli i devojke ili se samo pogrešno izrazila kada je rekla da “ima lepih devojaka i momaka, ali da niko nije uspeo da osvoji njeno srce”?

Hmmm…

Povezane vesti

Back to Top