Neda, pobednica “Top modela”: Nikada se ne bih bavila poslovnom pratnjom!

Jedna devojka ostvarila je svoj san – osamnaestogodišnja Neda Stojanović iz Raške postala je pobednica prvog srpskog Top modela. Devojka koja je tokom celog takmičenja važila za glavnog favorita kaže da joj je na početku rijalitija nedostajalo samopouzdanje, zbog čega je bila laka na suze, ali da je kasnije počela da daje svoj maksimum. Veruje da će odoleti porocima koji prate svet modelinga – alkoholu i drogama i kaže da se ni za šta ne bi bavila poslovnom pratnjom!

“Mnogo sam uzbuđena i srećna što sam uspela. Još uvek nisam sabrala utiske, ali mislim da su moj izgled i to što sam verovala u sebe pobedili. To samopouzdanje su mi iz emisije u emisiju ulivali modni kritičari rečima da sam tipična manekenka. Dok sam hodala pistom i slikala se, davala sam se potpuno i to su ljudi u finalu prepoznali. Na početku serijala nisam bila sigurna u sebe i pomišljala sam da odustanem, ali sada vidim koliko mogu da se borim.”

Šta ti je najteže palo tokom takmičenja?

Izolacija i zatvoren prostor na početku, ali kasnije izbacivanja. Jednostavno nisam imala sa kim da pričam i da se ispraznim, već mi se sve skupljalo i jedino mi je taj plač pomagao da sve prebrodim. Sve to me je ojačalo i da u finalu nisam pobedila, sigurno bih to muški podnela, bez suza.

Poznato je da su svetski modeli skloni porocima, konzumiranju droga i alkohola. Da li ćeš uspeti da se izboriš sa svim tim?

Dosta sam o tome razmišljala i mislim da ću moći. Droga i alkohol još uvek nisu uzeli maha u našem modnom svetu i na džet-set partijima koliko u inostranstvu! Ja pak mislim da je sve do vaspitanja i karaktera neke osobe. Ja sam protivnik i jednog i drugog poroka i ne bih poklekla pred takvim stvarima jer ovaj posao volim i nisu mi novac i popularnost jedini motivi.

Da li bi potpisala ugovor sa nekim poznatim kreatorom ukoliko bi shvatila da to podrazumeva i bavljenje poslovnom pratnjom?

Naravno da bih takvu ponudu odbila jer ukoliko neki kreator želi da vas uzme da radite njegovu reviju, znači da je u vama prepoznao nekog ko može da iznese njegove modele. Međutim, kada bi mi ponudili bilo kakvu vrstu prostitucije, to bi značilo da taj kreator to radi zbog novca, koji meni jeste bitan, ali ja imam granicu do koje idem. Poslovna pratnja nikada ne bih bila.

Izvor: Pressonline.rs

Povezane vesti

Back to Top