George Clooney dobio nagradu za životno delo, rasplakao ga govor supruge Amal

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Na dodeli nagrada za Životno dostignuće u Los Anđelesu, glumac George Clooney dobio je priznanje struke, ali svoje supruge Amal koja ga je dirljivim govorom i komplimentima dovela do suza.

Na 46. dodeli ove nagrade koju je dobio Clooney, dobio je i posebno priznanje svoje supruge koja retko govori u javnosti. Nakon što ga je strastveno poljubila, izašla je na pozornicu i počastila ga brojnim komplimentima. „On je džentlmen u svakom smislu te reči, a takvi su muškarci danas zaista retki. Svako ko ga poznaje, čak i oni koji se ne slažu s njim, reći će vam da nije zaboravio manire“, rekla je ona.
Nakon što je pohvalila njegovu skromnost, otkrila je publici da je svog supruga upoznala kad se već „pomirila s tim da će ostati usedelica“. „Na početku naše veze skrivali smo se u mom stanu u Londonu i vrlo brzo sam shvatila da, bez obzira na to što se dogodilo, nikad više neću poželeti biti ni s kim drugim. Nisam mogla zaspati bez njega, a kad bih čitala njegove poruke ili pisma koja mi je ostavljao u torbici, na licu bi mi se pojavio zaljubljeni smešak“, rekla je Amal. Kako je dodala, ništa se nije promenilo ni pet godina kasnije. „On je osoba kojoj se neizmerno divim i zbog čijeg se osmeha rastopim. Ljubavi, s tobom sam pronašla veliku ljubav za koju sam se uvek nadala da postoji. Videti te s našom decom, Elom i Aleksanderom, moja je najveća životna radost“, rekla je Amal. Clooneya su toliko savladali osećaji da je zaplakao pred svima, prenose mediji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI