Prati nas

Život

George Clooney dobio nagradu za životno delo, rasplakao ga govor supruge Amal

Na dodeli nagrada za Životno dostignuće u Los Anđelesu, glumac George Clooney dobio je priznanje struke, ali svoje supruge Amal koja ga je dirljivim govorom i komplimentima dovela do suza.

Na 46. dodeli ove nagrade koju je dobio Clooney, dobio je i posebno priznanje svoje supruge koja retko govori u javnosti.

Nakon što ga je strastveno poljubila, izašla je na pozornicu i počastila ga brojnim komplimentima.

“On je džentlmen u svakom smislu te reči, a takvi su muškarci danas zaista retki. Svako ko ga poznaje, čak i oni koji se ne slažu s njim, reći će vam da nije zaboravio manire”, rekla je ona.

Nakon što je pohvalila njegovu skromnost, otkrila je publici da je svog supruga upoznala kad se već “pomirila s tim da će ostati usedelica”.

“Na početku naše veze skrivali smo se u mom stanu u Londonu i vrlo brzo sam shvatila da, bez obzira na to što se dogodilo, nikad više neću poželeti biti ni s kim drugim. Nisam mogla zaspati bez njega, a kad bih čitala njegove poruke ili pisma koja mi je ostavljao u torbici, na licu bi mi se pojavio zaljubljeni smešak”, rekla je Amal.

Kako je dodala, ništa se nije promenilo ni pet godina kasnije.

“On je osoba kojoj se neizmerno divim i zbog čijeg se osmeha rastopim. Ljubavi, s tobom sam pronašla veliku ljubav za koju sam se uvek nadala da postoji. Videti te s našom decom, Elom i Aleksanderom, moja je najveća životna radost”, rekla je Amal.

Clooneya su toliko savladali osećaji da je zaplakao pred svima, prenose mediji.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top