in

Glumac iz Igre prestola iznenada preminuo u 30. godini

Glumac Andrew Dunbar, koji je igrao u popularnoj Igri prestola preminuo je iznenada na Badnji dan u svom domu u Belfastu. Imao je 30 godina.

Dunbar je bio dubler Alfieja Allena, koji u seriji glumi Theona Greyjoya. Osim što je bio dubler, u seriji se pojavio i kao saveznik Jona Snowa u Bitki kopiladi.

Andrew je bio u tridesetim godinama, a radio je i kao DJ. Uz ulogu u ‘Igri prestola, pojavio se i u serijama ‘Line Of Duty’ i ‘Derry Girls’. Njegov prijatelj i kolega, glumac Andy McClay, rekao je da se uvek zabavljao pored Dunbara.

View this post on Instagram

RIP to a great guy that I had the immense pleasure of working with on Game of Thrones. A true gentleman who will be missed, he made some tough days on set glide by with his witty banter. Rest in peace. #AndrewDunbar #GoT #gameofthrones #RIP #filming #actor #gentleman #hero #gonetoosoon

A post shared by Jesse Morris (@sirjessmo) on

„Nikad mi ovo neće biti jasno. Bio je iskrena osoba, ljubazan i pristojan čovek s dobrim srcem. Njegovi nastupi bili su odlični, jednom je bio DJ na zabavi ekipe iz ‘Igre prestola’ i na kraju je bio zadužen za muziku na svim zabavama,“ ispričao je.