Glumica otkriva kako je izgledalo sajentološko venčanje Tom Cruisea i Katie Holmes

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Leah je sajentološku crku napustila 2013. godine posle 30 godina članstva (foto: ABC)

Leah Remini je posle napuštanja sajentološke crkve 2013. godine postala jedan od njenih najglasnijih kritičara.

U nedavnom intervjuu, glumica iz serije Kralj Kvinsa je otkrila kako je izgledalo čuveno venčanje Katie Holmes i Toma Cruisea 2006. godine, na koje je Leah bila pozvana, kao istaknuta članica crkve. Na pozivnici je stajalo da sa sobom povede i svoju dobru prijateljicu Jennifer Lopez i njenog supruga u to vreme Marca Anthonyja. „Crkva je bila ta koja ih je pozvala, u Tomovo ime“, kaže Leah. Ona dodaje i da je David Miscavige, vođa crkve i Tomov kum na venlčanju, naložio da Jennifer i Leah putuju odvojeno i sede za različitim stolovima na ceremoniji, jer je sve u stvari bila unapred smišljena taktika kako bi čelnici crkve vrbovali Lopezovu da se priključi njihovoj veri. „Tada sam počela da uviđam kakva je sajentologija ustvari“, iskrena je Leah.

Leah tvdi da je crkva htela preko nje da vrbuje u svoje redove i njenu najbolju prijateljicu Jennifer Lopez (foto: Instagram)

Ona takođe tvrdi da je Katie podnela Izveštaj o znanju, dokument koji podnose drugi članovi crkve o eventualnom sumnjivom ili pogrešnom ponašanju drugog člana. „Oduvek su hteli da me se reše. Pretpostavljam da nisu jer su se trudili da preko mene dovedu Jennifer u svoje redove. U izveštaju koji je Katie podnela stoji: ‘Bila sam zapanjena ponašanjem Leah Remini na venčanju. Bilo je vrlo uznemiravajuće kako se ponašala na ceremoniji'“. Nakon tog događaja, crkva je poslala na reprogramiranje u svoju bazu na Floridi. „Bila sam u nekoj sobi za ispitivanje. Oni su se zapravo trudili da me nateraju da poreknem sve što sam rekla i da se izvinim što sam upropastila venčanje veka“.

Glumica uskoro izdaje i autobiografiju u kojoj će pričati o svom neprijatnom iskustvu sa sajentološkom crkvom (foto: Instagram)

U odgovoru na ovakve optužbe svoje bivše članice, čelnici sajentološke crkve su u izjavi datoj ABC televiziji rekli: „Gospođica Remini je svojevoljno došla u crkvu da bi dobila savete o veri. Njene kritike su još jedan primer revizionističke istorije“.

‘Ako uvrediš Toma Cruisea to je kao da si uvredio crkvu i odmah si njihov neprijatelj’, iskerena je Leah u intervjuu za ABC televiziju

Katie Holmes je odbila da gostuje u emisiji, ali je u izjavi koju je preneo njen predstavnik za medije rekla: „Žao mi je što sam sa Leah imala razmirice u prošlosti i želim joj samo najbolje u daljem životu“. Remini je tokom intervjua takođe govorila i o tome kako je kritikovana što je napadala javno Toma i njegove ispade u javnosti i na televiziji, naročito kod Opre na kauču i kada je on napao glumicu Brooke Shields zbog priznanja da je patila od postporođajne depresije. „Odmah su preuzeli akcije protiv mene, iako je on taj koji je ružio sluku crkve u javnosti. Ali ja sam zbog kritika odmah proglašena krivom, jer ako napadneš Toma Cruisea, to je kao da si napao samu crkvu i proglađen si za neprijatelja i zlo“, kaže vrlo iskreno Leah na kraju.

https://www.youtube.com/watch?v=gpmcbkAidvM

POSLEDNJE VESTI