Glumicu optužuju da je preterala sa botoksom u novim epizodama ‘Dosijea X’

Gillian se našla na meti kritika da je preterala sa botoksom (foto: Screenshot)

Glumica Gillian Anderson se nakon nekoliko godina vratila ulozi koja je proslavila, ali nisu svi bili oduševljeni novom/starom Danom Scully.

Na Twitteru su se nakon premijere prvih epizoda nove sezone Dosijea X pojavili negativni komentari na račun glumičinog lica i toga da ona izgleda mnogo zategnutije i plastičnije nego ranije. 47-godišnja Gillian se pre 15 godina prvi put pojavila u ulozi FBI agenta koja sa kolegom Fox Molderom rešava čudne i neprirodne slučajeve, a glumica je pre tri godine priznala da je “razmišljala o plastičnoj operaciji, ali da uvek možeš da primetiš kada je nešto rađeno”.

Glumica u ulozi Dane Scully 1995. i 2016. godine (foto: Rex/Screenshot)

Jedan korisnik na Twitteru je napisao: “Nažalost, najjezivija stvar u novim epizodama Dosijea X je bezlično, izbotoksirano lice Gillain Anderson”. Drugi je napisao: “Volim što se Dosije X vratio, iako Gillian Anderson ne može da pomeri svoje lice; je li tužna, srećna, sumnjičava, nostalgična? Ko će ga znati?”, dok je jedan šaljivdžija napisao: “Vanzemaljci su svakako ubrizgali mnogo botoksa u lice Scully”.

Mnogi su negativno komentarisali glumičin izgled u novim epizodama 'Dosijea X' (foto: Screenshot)
Mnogi su negativno komentarisali glumičin izgled u novim epizodama ‘Dosijea X’ (foto: Screenshot)

U jednom intervjuu glumica je govorila o plastičnoj hirurgiji, i pritiscima sa kojima su sesreću glumice koje su prešle 40. godinu u Holivudu: “Plastična hirurgija mi je pala na pamet. Sećam se da sam pre nekoliko godina posmatrala svoj odraz u licu dok sam se šminkala i primetila neke promene. Ali ipak bih želela da živimo u vremenu kada bih se pogledala i slavila prirodni proces starenja, umesto da ostavljamo utisak da nešto nije u redu”, izjavila je Andersonova.

Ona se nije oglašavala povodom kritika na njen izgled u novim epizodama serije, a šta vi mislite da li je Gillian podlegla pritisku ili se ipak radi samo o dobroj šminki i osvetljenju?

Povezane vesti

Back to Top