Search
Close this search box.

Goga Sekulić „uzela“ pesmu Slađane Milošević!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Negativni komentari oko srbijan-ingliš varijante pesme „No,no,no“ kojom Goga Sekulić konkuriše za švajcarskog predstavnika za Pesmu Evrovizije 2011. nisu se još ni slegli, a stiže informacija da je Gogina pesma zapravo obrada pesme Slađane Milošević!
Naime, na našem sajtu u komentarima, čitateljka koja se potpisuje kao Anee, otkrila je da je Goga obradila pesmu „No,no,no“ koju je rokerka snimila davne 1985. godine, a 2002. je ponovo objavila na kompilaciji svojih najvećih hitova! „Pesma „No, no, no“ je javno izvođena 1985. i to u emisiji „Hit Meseca“, kada sam bila proglašena pevačicom godine, a pesma hitom godine. Autori su Aleksandar Radulović Futa i Marina Tucaković, a urađena je na engleskom jeziku. Prvobitno je bila namenjena kao tema za jedan kanadski film, ali je producent odustao i pesma se našla na nekoliko kompilacija, od koji je prva „Metamorfoza“u izdanju PGP RTS, objavljena 2002. godine“- rekla je Slađana za Smedia i otkrila da je obavestila nadležne u Švajcarskoj o propustu koji je napravljen.
„Nije mi jasno kako je moglo do ovoga da dođe. Pretpostavljam da su Marina i Futa izgubili uvid u sve kompozicije i saradnike sa kojima su do sada radili. Jasno je da je pesma skinuta sa studijskog snimka iz 1984. pošto je identično interpretirana. Ne znam kako je došlo do ove zbrke, ali ona mora da se razreši između svih aktera. Moj PR tim je poslao pismo švajcarskom organizatoru „Evrosonga“ i videćemo kako će reagovati, da li će i kako odgovoriti. Od toga zavisi šta ćemo dalje preduzeti“- zaključuje rok diva. Goga Sekulić ne smatra sebe odgovornom za ovaj propust, već napominje da je ovo tek početak njene inostrane karijere! „Nisam čula za tu pesmu, suviše sam mlada. Slađani savetujem da se obrati Marini i Futi, jer sebe ne smatram odgovornom za ovo. Ako je zaista tako kao što Slađana tvrdi, onda treba da joj bude drago što sam oživela tu pesmu, ako prođem, pozvaću je da je otpevamo zajedno, u duetu!“- rekla je Goga, koja se osvrnula i na negativne komentare, koje se o njenom inostranom proboju mogu pročitati na raznim internet stranicama. „Kod nas u Srbiji se ne prašta uspeh, ovo je samo bio moj zabavni eksperiment, nisam ni mislila da ću biti izglasana kao predstavnik Švajcarske. Ako se budem plasirala u deset najboljih biću zadovoljna, mada ne verujem, jer se nisam dovoljno posvetila pesmi, budući da pripremam svoj novi album. Opet, moguće je i iznenađenje nikad se ne zna. Ukoliko ne budem uspela ove godine, valjda ću sledeće, mlada sam i ima vremena za mene i moju inostranu karijeru, pojaviću se ja na Vivi ili MTV-ju, uskoro, videćete“- obećava Sekulićeva u izjavi portalu Smedia.rs

POSLEDNJE VESTI