in

Goga video-linkom nastupa u Australiji!

goga sekulic

Goga Sekulić revolucionar!

Pevačica, čiji hit Rekord sam oborila ovih dana bruji iz svih diskoteka, rešila je da pomeri granice kada su nastupi u inostranstvu u pitanju. Nakon što je dobila poziv da nastupi u Australiji, ona je rešila da tamo nastupi putem interneta!

„Goga je nedavno dobila ponudu iz Australije da peva u jednoj diskoteci, ali je neizvodljivo da zbog jednog nastupa putuje čak tamo, pa je sa organizatorima došla na jednu ideju. Ona će se iz Beograda u diskoteku putem video-linka uključiti i otpevati svoj blok, za koji će biti plaćena podjednako kao da je tamo. Goga sa svojim saradnicima razmišlja da li će publici u dalekoj Australiji pevati iz studija, ili će organizovati nastup u Beogradu i tako spojiti srpsku i australijsku publiku. Inače, ovo je prvi put da će neki naš pevač pevati putem video-linka,“ izjavio je izvor blizak pevačici.

Goga je potvrdila da je trenutno u pregovorima oko ovog nastupa. „Istina je da imam ponudu da pevam u Australiji i da ćemo to uraditi putem video-linka, ali ne želim još uvek ništa da komentarišem, dok se to ne ostvari.“

Redakcija Tracara.com