Grandove Deda Mrazice

Grandovke Silvija Nedeljković, Dajana Paunović i Radmila Manojlović vam žele sve najlepše u novoj 2009.oj godini!!! Evo šta su Grandove zvezde i voditeljka Dajana izjavile za dnevni list Press: „Proteklu godinu ću pamtiti po velikom uspehu u Zvezdama Granda, po prvim venčanjima na kojima sam kumovala i neopisivom zadovoljstvu koje sam osećala tokom cele godine. Imam utisak da je svih 366 dana proteklo kao jedna lepa bajka. Čitaocima Pressa želim što i sebi, a to je na prvom mestu puno zdravlja i ljubavi, a sve ostalo mogu da kupim kod Kineza!“- rekla je produhovljena Silvija.

„Godinu za nama smatram vrlo uspešnom, jer sam 2008. započela karijeru voditelja, i to u velikoj kući kakva je Grand, ali se i zaljubila se u Sašu Jakšića, čoveka koji je zaista divan i koji mi je podrška u svemu što radim. U narednoj godini očekujem da ću se dokazati i na estradnoj sceni, kao pevačica, i nastaviti uspešnu saradnju sa Grandom. Naravno, i sebi, kao i svim ljudima, priželjkujem još više ljubavi, zdravlja i sreće nego do sada“- rekla je wanna-be pevačica, inače voditeljka Grandove emisije Idemo dalje Dajana.

„Ova 2008. godina je predstavljala prekretnicu u mom životu. Ušla sam u finale takmičenja za „Zvezde Granda“ i time ispunila svoj veliki san. Takođe sam se ostvarila i na emotivnom polju, jer sam pored Milana našla svu sreću i ljubav koju mi jedno tako divno biće pruža. Želim da mi u 2009. godini, ako ništa drugo, bude makar kao u 2008. Ja ću nastaviti da se trudim da svoju karijeru podignem na najviši nivo i pokušam da se više posvetim fakultetu. Svim čitaocima Pressa želim pre svega puno zdravlja, ljubavi, vere i razumevanja, jer će jedino uz to uspeti da ostvare sve svoje snove i ciljeve!“- i dalje joj ne verujemo, ali Rada Manojlović insistira na vezi sa Milanom. Hmmm…

Sve u svemu srećna Nova godina!!!!

23 Responses

  1. SVE TRI BI ________ DO 101.POCEPAO BI MRAZICE.NAJLPSE SU NA ESTRADI .CIM IH POGLEDAM ODMA MI SE DIŽE PRITISAK.

  2. Radina majka je umrla.Rada je njoj obecala da ce postati poznata kao Mira Skoric!!!!Zamislite

  3. SVE TRI SU LEPE,STIM STO PO MOM MISLJENJU DAJANA JE RAZMAZENA I KAD JE CUJEM IMAM UTISAK KAO DA RAZVLACI ZVAKU ILI PREDE VUNU DA SE NE IZRAZIM VULGARNO JER JA SAM IPAK ZENA I NEVOLIM VULGARNE IZRAZE.

  4. Rada i Dajana nemaju pojma Silvija je zakon i najlepsa je i najbolja…sve u svemu VRH JE…NAJBOLJA JE….

  5. ju meni su Silvija i Dajana O D V R A T N E ……Radmila Manojlovic je obedljivo najbolja….

  6. sve tri su lepe. nemam reci stvarno em lepe em zgodne. a najlepsa je silvija. nasimpaticna dajana a najzgodnija radmilaa.vrh. volim vas

  7. rada da si go napravi uste nosot oti vaka e za nigde , dajana e super a isto i silvija

  8. ma kako se rada sada pravi vazna pre kada je pevala samo rekla je da nece da se pravi vazana!!!!!a odjednom zube stvarno !!!!!!!!nervira me uzasno!!!!!!!!

  9. dajana je bas super dewojka,ja je privatno znam i mnogo je opustenija nego na tv-uu?????????///!!!!!!!!!!

  10. sad sam procitala komentar jedne osobe da je radmila obecala majci da ce postati kao mira skoric. to nije tacno. rada je svojoj majci obecala da ce jednoga dana postati kao dragana mirkovic.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI