in

Grandove Deda Mrazice


Grandovke Silvija Nedeljković, Dajana Paunović i Radmila Manojlović vam žele sve najlepše u novoj 2009.oj godini!!! Evo šta su Grandove zvezde i voditeljka Dajana izjavile za dnevni list Press:

„Proteklu godinu ću pamtiti po velikom uspehu u Zvezdama Granda, po prvim venčanjima na kojima sam kumovala i neopisivom zadovoljstvu koje sam osećala tokom cele godine. Imam utisak da je svih 366 dana proteklo kao jedna lepa bajka. Čitaocima Pressa želim što i sebi, a to je na prvom mestu puno zdravlja i ljubavi, a sve ostalo mogu da kupim kod Kineza!“- rekla je produhovljena Silvija.

„Godinu za nama smatram vrlo uspešnom, jer sam 2008. započela karijeru voditelja, i to u velikoj kući kakva je Grand, ali se i zaljubila se u Sašu Jakšića, čoveka koji je zaista divan i koji mi je podrška u svemu što radim. U narednoj godini očekujem da ću se dokazati i na estradnoj sceni, kao pevačica, i nastaviti uspešnu saradnju sa Grandom. Naravno, i sebi, kao i svim ljudima, priželjkujem još više ljubavi, zdravlja i sreće nego do sada“- rekla je wanna-be pevačica, inače voditeljka Grandove emisije Idemo dalje Dajana.

„Ova 2008. godina je predstavljala prekretnicu u mom životu. Ušla sam u finale takmičenja za „Zvezde Granda“ i time ispunila svoj veliki san. Takođe sam se ostvarila i na emotivnom polju, jer sam pored Milana našla svu sreću i ljubav koju mi jedno tako divno biće pruža. Želim da mi u 2009. godini, ako ništa drugo, bude makar kao u 2008. Ja ću nastaviti da se trudim da svoju karijeru podignem na najviši nivo i pokušam da se više posvetim fakultetu. Svim čitaocima Pressa želim pre svega puno zdravlja, ljubavi, vere i razumevanja, jer će jedino uz to uspeti da ostvare sve svoje snove i ciljeve!“- i dalje joj ne verujemo, ali Rada Manojlović insistira na vezi sa Milanom. Hmmm…

Sve u svemu srećna Nova godina!!!!

loading...