Prati nas

Extra

Milan Stanković: Ne krijem da je Rada deo mog života!

Rada mu je i dalje veoma draga (foto: Gloria)

Rada mu je i dalje veoma draga (foto: Gloria)

Ovo će biti njegova godina, tu nema sumnje. Milan Stanković oružje moderne tehnologije okrenuo je u svoju korist i objavio nekoliko singlova istovremeno, pa su društvene mreže preplavljene njegovim novim numerama. Poslednjih nedelja izdvojio se spot za pesmu Faktor rizika, baladu na koju su svi odreagovali zbog sirove, iskrene emocije u rečima, notama i glasu, čija boja se menja i tako slika sve ono što pevač oseća.

U ekskluzivnoj ispovesti za Gloriju otkriva da mu je njegova nekadašnja partnerka Radmila Manojlović blizak prijatelj, ali da njegove pesme nisu posvećene njoj.

– Nikada nećemo biti neprijatelji, a još jedan dokaz za to je numera koju sam komponovao za njen novi album – ističe Stanković.

Novi broj magazina Gloria je u prodaju.

gloria

loading...
7 komentara

7 Comments

 1. lolita

  05. 08. 2015. at 15:51

  aman čoveče promeni više tu ogavnu frizuru

 2. Nort

  05. 08. 2015. at 17:31

  Šta se tripujete, oni nikada ni nisu bili zajedno, to je bila samo predstava :)

 3. Trish

  05. 08. 2015. at 20:29

  Kako bezveze izgleda na prvoj fotografiji, tona pudera i rumenila, u licu ko žena a telo muško ccc

 4. Lepi

  05. 08. 2015. at 20:38

  Kome se nesvida neka ga negleda i nekomentarise.
  Pa sta i da ima sminke na licu sminku su ljudi izmislili i davno faraoni su je koristili u starom egiptu da bi se uljepsavali.Sminka nije samo za zene i to i vidite i sami da se sa tim mnogi muskarci nece sloziti a pogotovu zvjezde koje je koriste, nestavlja neko sminku sto je savrsen, ima savrsenu kozu vec zato sto ima neki problem na kozi neko manji a neko veci.

 5. Anaguarana

  05. 08. 2015. at 22:43

  Konturisanje lica level 100

 6. bilja

  06. 08. 2015. at 13:39

  Ove nove pesme posebno Nesto protiv ljubavi tako nekako se zove uopste mi se ne dopada, previse kuknjave a pesma ne budi neku emociju sve je vec poznato na pocetku pa se ponavlja.

 7. V

  06. 08. 2015. at 18:32

  Fascinantno je što kada se čovek zagleda u njega i nije najsavršeniji dečko na svetu, ali opet odiše nekim opštim utiskom savršenosti. Verovatno jer je jako sređen i jedan od retkih koji našoj sceni uspevaju prikazati nešto drugačije, kako na fizičkom planu tako naravno i na profesionalnom

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top