Grimase Winone Ryder predmet podsmeha na internetu

Winona je iznenadila svojim grimasama (foto: Instagram/sagawards)

Sinoćna dodela SAG nagrada, protekla je definitivno u znaku Winone Ryder, koja se, praveći čudne grimase, izdvojila i postala zvezda večeri, ili – zvezda na čiji račun se sada zbijaju šale na društvenim mrežama, i glumica je tako dospela u centar interesovanja svojim iznenađujućim pokretima i reakcijama.

Kada je na scenu istupila ekipa serije Stranger things, kako bi preuzela nagradu, govor je bio rezervisan za Davida Harboura, koji je te trenutke uglavnom iskoristio govoreći revoltno o političkoj situaciji i protiv Donalda Trumpa. Međutim, ono što je ostavilo u senci njegov nastup, bele su nedefinisane reakcije glumice, koja je publici pružila mogućnost da posmatraju čitav niz grimasa koje se ukazivale na zbunjenost, potištenost, uzbuđenje, začuđenost i šta sve još ne. Pretpostavlja se da je Winona bila iznenađena glumčevim rečima, te da nije očekivala takav govor.

Glumac je obraćanje započeo rečima: “S obzirom na sve što se danas dešava sa svetom, teško je slaviti ovu nagradu”, i između ostalog rekao: “Ujedinjeni smo jer smo svi ljudska bića i svi smo zajedno u ovoj užasnoj, bolnoj, uzbudljivoj i miserioznoj životnoj trci.. borićemo se protiv nasilnika i pomoći onima koji nemaju dom”, vičući je poručio David.

Winona je svakako blistala u crnoj odevnoj kombinaciji, mada je njen stajling ovoga puta bio u potpuno drugom planu.

Povezane vesti

Back to Top